Naslovna ECO TECH Xiaomi – novi model električnog trotineta

Xiaomi – novi model električnog trotineta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Xiaomi, tehnološki gigant i sada već etablirana „lajfstajl“ robna marka, nametnuo se kao dominantna sila u e-mobility sektoru sa svojim sjajnim električnim trotinetima i električnim biciklima.

Ono što je takođe primetno je da ne planira da stane, jer je lansirala novi, e-trotinet, 4 Ultra.

Kao perjanica Xiaomijeve ponude električnih trotineta, 4 Ultra zauzima premijum pristup, prateći stope 4 Pro prethodnika. Karakteriše ga moćniji elektromotor, duži domet i prisustvo sistema ogibljenja. Zahvaljujući svemu navedenom, 4 Ultra je bolje opremljen za hvatanje ukoštac s gustim gradskim saobraćajem, nudeći ujedno stabilniju i komforniju vožnju.

Novi trotinet leži na točkovima od 10 cola, „obuvenih“ u DuraGel pneumatike, koji su širi od onih na 4 Pro. Takođe, otporne su na bušenje i poseduju tehnologiju samozaptivanja.

Električni 4 Ultra takođe blista na planu performansi. Maksimalne snage od gotovo 1 kW (940 W), poseduje više nego dovoljno snage za urbanu eksploataciju. Poseduje četiri režima vožnje: pešački, standardni, sportski i sport plus. Ipak, maksimalna brzina je ostala ograničena na 25 km/h.

Međutim, s obzirom na prisustvo veće baterije (561 Wh), domet je povećan na 70 kilometara u „optimalnim uslovima“. Dolazi u paketu s malim punjačem od 2 ampera, što znači da se puni prilično dugo – šest i po časova.

S obzirom na bogatiji ukupni paket, masa je takođe povećana (25 kg), što ga stavlja u ravan s nekim električnim biciklima sličnih performansi. Očekivana cena je oko 1.000 evra.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime