Naslovna INFO Alfa Romeo pozvala fanove na drugo izdanje manifestacije „Dani plemena“

Alfa Romeo pozvala fanove na drugo izdanje manifestacije „Dani plemena“

Drugo izdanje manifestacije Alfa Romeo Dani plemena samo što nije počelo, a ovaj brend će svim svojim fanovima pružiti priliku da učestvuju – i budu deo – događaja koji se ne sme propustiti. 

Od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula, Alfa Romeo će poželeti svojim fanovima dobrodošlicu na legendarnoj manifestaciji Le Man Klasik, moto reliju i pružiće im priliku da učestvuju na jedinstvenom događaju: Dani plemena – 2. izdanje.

Tri dana čiste strasti koja uključuju jedinstvene događaje i ekskluzivna iskustva vožnje na stazama Montlhéry i Le Man, na kojima su ispisana čudesna poglavlja u istoriji svetskog moto-sporta.

Ova 2023. godina predstavlja veliku prekretnicu za Alfa Romeo i Le Man, zbog stogodišnjice kultnog logoa Quadrifoglio: legendarnog simbola koji predstavlja obeležje najboljih modela Alfa Romea još od 1923. godine. I to nije sve. Ove godine se obeležava i stogodišnjica jedne od najprestižnijih trka na svetu: neponovljiva „24 sata Le Mana“.

Dva jubileja i protagonisti nezaboravnih momenata u istoriji trka proslavljaju 100. rođendan: jednostavno prilika koju fanovi moto-sporta ne smeju propustiti!

Ukoliko su zainteresovani, fanovi brenda Alfa Romeo mogu se prijaviti na namenskom sajtu (broj mesta je ograničen).

Izvor: Stellantis

Prethodni tekstNovi BMW serije 5 (G60) stupio na scenu
Sledeći tekstJuventus seda u Jeep® Grand Cherokee 4xe

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime