Naslovna SPORT Vesnić drugi u Švajcarskoj, zadržao treće mesto u generalnom plasmanu

Vesnić drugi u Švajcarskoj, zadržao treće mesto u generalnom plasmanu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sezona šampionata Evrope na brdskim stazama nastavljena je nakon letnje pauze trkom u Švajcarskoj.

Spski automobilista Milovan Vesnić je nakon dve vožnje na pet kilometara dugoj stazi stazi St. Ursanne – Les Rangiers osvojio odlično drugo mesto i tako se po četvrti put popeo na postolje u šest nastupa u sezoni 2023.

Daleko da je sve bilo idealno za asa iz Užica, ali i pored svih problema tim se više nego zadovoljan vraća za Srbiju.

“U Švajcarskoj su nas dočekali neočekivano ekstremni uslovi. Netipično za ovaj deo Evrope, temperatura vazduha je dostizala i 37 stepeni što je svim takmičarima dodatno otežalo posao. Moj “audi RS3 LMS”, koji je još daleko od punog potencijala potrebnog za ovu vrstu takmičenja i uspon od preko 10% na određenim delovima staze, odmah je počeo da pokazuje problem sa povišenom temperaturom vode i gubitkom snage kao posledicom. Nakon subotnjih treninga u terenskim uslovima uspeli smo koliko-toliko da auto pripremimo za odlučujuće trke u nedelju. Rezultat je, srećom, nagradio sav trud. Staza je fantastična, brza i ne prašta grešku. Ubeležili smo novo iskustvo koje ćemo primeniti u budućnosti, kako na tehniku tako i na moje vozačko iskustvo”, izjavio je Vesnić nakon trke u Švajcarskoj.

Vozač ASK Vesnić osvojio je drugo mesto iza dvostrukog šampiona Evrope Igora Stefanovskog (“hjundai i30N”) i ispred aktuelnog šampiona Francuske Nicolasa Garnijea (“seat kupra”).

Nakon osam od deset trka FIA EHCC šampionata, Vesnić sigurno drži treće mesto generalnog plasmana u grupi 3 u svojoj debitantskoj sezoni u ovoj seriji. 

Pred ekipom je već za dve nedelje trka na stazi Ilirska Bistrica u Sloveniji.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime