Naslovna INFO ODRŽAVANJE VOZILA Laser koji “laserski” skida koroziju s podvozja Toyote 4Runner (VIDEO)

Laser koji “laserski” skida koroziju s podvozja Toyote 4Runner (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pogledajte kako se podvozje stare Toyote 4Runner transformiše od starog i zarđalog u bolje nego novo.

Uklanjanje korozije laserom blizu je nečega što bismo mogli da nazovemo magijom, te je shodno tome stara, zarđala Toyota 4Runner pretvorena u vozilo koje kao da je sišlo s proizvodne linije.

I Am Detailing YouTube kanal nedavno je dobio priliku da temeljno, detaljno obradi i kozmetički renovira treću generaciju 4Runnera, koristeći sve „fensi“ alate koji su mu na raspolaganju. Nakon uklanjanja prljavštine i ulja peskarenjem suvim ledom, na scenu je stupila moćna laserska mašina za čišćenje od 1.000 W, čija se cena, prema opisu videa, ogleda u šestocifrenoj brojci.

Svaki milimetar podvozja vozila je prošao kroz tretman, tako da je i poslednji trag rđe uklonjen s 4Runnera. Pored poda i šasije, laserski je uklonjena površinska korozija na kočnim diskovima, čeljustima i kućištima doboša.

Nakon laserskog tretmana, 4Runner prolazi kroz temeljnu rundu pranja, korekcije boje, detalja i keramičkog premaza. Gledajući gotov proizvod, čini se da su prefarbani svi paneli podvozja s kojih je skinuta boja laserskim čistačem.

Rezultat je 30-godišnji 4Runner koji kao da je izašao iz vremeplova i koji kao da nikada nije vožen. Svi metali, plastika i obojeni paneli izgledaju besprekorno. Bez dileme, vlasnik ovog SUV-a je srećan čovek i nadamo se da će ga koristiti kako i priliči – u terenskoj vožnji.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime