Naslovna INFO VESTI Škoda Auto lansira održivu kafu „Curiosity Fuel“

Škoda Auto lansira održivu kafu „Curiosity Fuel“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto predstavila je svoju kafu „Curiosity Fuel“ u svojim češkim fabrikama i kancelarijama.

Kafa, koja se uzgaja, prži i pakuje posebno za proizvođača automobila, čuva životnu sredinu i podržava poštene i sigurne plate za lokalne radnike pridržavajući se načela Rainforest Alliance.

Osim toga, ova kafa ima za cilj da „podstakne radoznalost“ o održivim praksama duž celog lanca vrednosti. Kao proizvođač automobila, Škoda ima holistički pristup održivosti i fokusira se na smanjivanje uticaja svojih poslovnih aktivnosti duž celog lanca vrednosti, podstiče održivi rast i promociju načela cirkularne ekonomije: Ljuske zrna kafe Škodine „Curiosity Fuel“, koje bi inače bile odbačene kao otpad, koriste se za održivo štavljenje kože za sedišta u Suite Design Selection opciji modela Kodiaq i Octavia. Ovaj projekat snažno podržavaju i KOVO sindikati.

„Kao proizvođač automobila, svesni smo svoje odgovornosti prema životnoj sredini i potrebi da igramo pionirsku ulogu u održivosti. Budući da se kafa Curiosity Fuel uzgaja u skladu sa smernicama Rainforest Alliance, ne samo da podržavamo poštene i transparentne prakse od sadnje do konačnog proizvoda, već takođe prihvatamo načela cirkularne ekonomije prenamenom otpadnih proizvoda iz proizvodnje kafe. Štaviše, svaki gutljaj Curiosity Fuel kafe može podstaći više ideja o tome kako još efikasnije da smanjimo naš uticaj na okolinu.“

Karsten Schnake, član uprave Škoda Auto za nabavku

Curiosity Fuel: poreklo imena i zrna

Prelaskom na kafu Curiosity Fuel u svojim pogonima u Češkoj, Škoda Auto ističe međusobnu povezanost celog lanca vrednosti i podstiče znatiželju o novim, održivim rešenjima. Zrna kafe dolaze s pažljivo odabranih porodičnih farmi u Indiji i Tanzaniji. Curiosity Fuel proizvodi se prema načelima Rainforest Alliance, odražavajući pridržavanje društveno i ekološki odgovornih praksi i poštovanje prirode i poljoprivrednika tokom celog procesa proizvodnje i isporuke. Ove lokalne farme predane su očuvanju biodiverziteta i osiguravanju pravednog tretmana i odgovarajućih plata za svoje radnike.

Škoda Auto je unutar Volkswagen koncerna odgovorna za indijsko tržište. Kao društveno i ekonomski odgovoran poslodavac u zemlji, kompanija planira da podrži školu u blizini plantaža renoviranjem objekata.

Ova predanost saradnji navedena je u Memorandumu o razumevanju, koji takođe osigurava usklađenost sa sertifikatom Rainforest Alliance za uzgoj, nabavku i prženje kafe Curiosity Fuel. Dokument su potpisali predstavnici Škoda Auto i partneri na projektu, Jablum Czech i Neralu Plantation.

Od zrna do pogona: Zaposleni u Škoda Auto prelaze na 100% Curiosity Fuel

Po dolasku u Češku, zrna kafe se obrađuju u porodičnoj pržionici Jablum u Bezděčínu, Mladá Boleslav. Distribucija kafe u kantine, kafiće i aparate za kafu u češkim pogonima već je počela. Počevši od ovog leta, ukupna godišnja potrošnja kafe kompanije Škoda Auto na ovim lokacijama – otprilike 25 tona – biće pokrivena održivom, visokokvalitetnom Curiosity Fuel kafom.

Zatvaranje kruga: priča o Curiosity Fuel prevazilazi kafu

U skladu sa načelima cirkularne ekonomije, Škoda Auto takođe koristi ljuske zrna kafe. U saradnji sa svojim partnerom za nabavku, Baderom, proizvođač automobila je razvio proces u kom se ovaj nusproizvod koristi za štavljenje kožnih presvlaka za sedišta modela Škoda Kodiaq i Octavia u Suite Design Selection opciji. Štaviše, Škoda Auto istražuje druga održiva rešenja za toniranje; na primer, koža za L&K varijantu modela Superb štavljena je korišćenjem otpadne vode od prerade maslina.

Škoda smatra održivost transformativnim procesom i ima holistički pristup koji koristi životnoj sredini i svim učesnicima. Kao proizvođač automobila, Škoda je posvećena smanjenju uticaja svojih poslovnih aktivnosti na okolinu u celom lancu vrednosti kako bi podstakla održivi rast i promovisala načela cirkularne ekonomije. To obuhvata proizvode, lance snabdevanja, proizvodnju, maloprodaju i okolne regione u kojima kompanija posluje.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime