Naslovna INFO Dacia na BG Car Showu 2022.

Dacia na BG Car Showu 2022.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na ovogodišnjem BG Car Show 2022 Dacia domaćoj publici premijerno predstavlja novi vizuelni identitet marke i novi Dacia Jogger.

Na ovogodišnjem BG Car Showu posetioci imaju priliku da upoznaju novi vizuelni izgled Dacia brenda. Novi logotip i novi amblem marke su oličenje jednostavnosti i izdržljivosti, a sa novom zelenom bojom, Dacia ističe svoju terensku prirodu. 

Dacia okreće novo poglavlje, ali ipak brend ostaje veran svom duhu. Iako formula uspeha ostaje ista, novi vizuelni identitet dodatno naglašava njene vrednosti: jednostavnost, autentičnost i robusnost, i sve to po uvek pristupačnoj ceni.

Na ovogodišnjem BG Car Show Dacia iz svoje bogate palete ekonomičnih vozila koja su dostupna kako sa klasičnim motorima, tako I sa fabrički ugradjenim plinom, domaćoj publici premijerno predstavlja novi Dacia Jogger, svestrani porodični automobil koji objedinjuje dužinu karavana, prostranost monovolumena i izgled SUV-a. Jogger je dostupan u nekoliko modularnih verzija za 2 do 7 putnika, bez pravljenja kompromisa kada je reč o udobnosti i prostranosti.

Posetioci imaju priliku da vide i Dacia Sandero Stepway, robusni i svestran krosover, impresivnog dizajna, kao i novi Dacia Duster, SUV neprevazidjene svestranosti, savršen za svakodnevnu vožnju i pustolovine u divljini koji je za 2022. godinu obogaćen posebnom limitiranom serijom Dacia Duster Extreme, koja predstavlja vrh ponude za ovaj model.

Dacia svojim kupcima uvek nudi ono što im zaista treba, pa tako i ovaj put svi koji se odluče za kupovinu vozila tokom sajma ostvaruju pravo 5 godina garancije.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci. Takodje treba istaći i kredit sa subvencionisanom kamatnom stopom do 84 meseca uz koji svi koji se za njega odluče dobijaju benefit u vidu prva dva osnovna servisa gratis.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime