Naslovna INFO Renault pretpremijerno predstavio Novi Megane E-tech Electric

Renault pretpremijerno predstavio Novi Megane E-tech Electric

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Renault je na BG CAR SHOW manifestaciji pretpremijerno predstavio Novi Megane E-tech 100% electric i svoju sajamsku ponudu.

Na ovogodišnjem Bg Car Showu 2022 Renault zvanično prezentuje svoj novi vizuelni identitet i pretpremijerno predstavlja potpuno Novi Megane E-tech 100% Electric.

Renault je promenio svoj logo, i sa svojim inovativnim, živopisnim i savremenim dizajnom odražava svoj “Nouvelle vague”, zaokret kojim marka unosi savremenost u automobilsku industriju, pozicionirajući se kao tehnološka, uslužna marka koja se zasniva na čistoj energiji.  

Novi logo je već prikazan u materijalima za komunikaciju, u narednom periodu će i Renaultovi prodajni saloni biti uskladjeni sa novim vizuelnim izgledom, a pretpremijerno predstavljeni Megane E-tech 100% electric je automobil koji u potpunosti reprezentuje novi Renaultov talas:

  • to je prvi automobil koji odražava novi vizuelni identitet marke Renault i nosi novi logo
  • to automobil kojim Renault planira da ponovo osvoji C-segment, koji je ujedno i najprofitabilniji segment u Evropi
  • i treće i najvažnije, to je automobil koji predstavlja Renaultov prelaz na 100 % automobile bez emisija do 2030. godine

Iz svoje bogate palete ekonomičnih automobila Renault na ovogodišnjem Sajmu automobila izlaže i Clio E-Tech koji sa svojim novim samopunjivim hibridnim motorom pruža neprevaziđeni užitak u vožnji i veću efikasnost potrošnje goriva. Kao i, Novi Megane Conquest koji spaja odlike savremenog SUV-a sa vrhunskom hibridnom tehnologijom.

Renault za svoje kupce uvek priprema specijalnu sajamsku ponudu koju ne treba propustiti, a ove godine ona podrazumeva dodatni bonus za SUV vozila, i to 300€ za modele Captur, Kadjar i Megane Conquest, kao i 400€ za model Koleos, za vreme trajanja sajma.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 1,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci. Takodje, svi koji se odluče za kupovinu putem Renault finansiranja ostvaruju pravo na benefit u vidu paketa osiguranja „Bez brige“ po ceni od 99 € koji podrazumeva kasko polisu Generali Osiguranja za 1. godinu finansiranja i AO polisu (osnovno osiguranje).

Izvor: Renault

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime