Naslovna AKTUELNO Najava sajma automobila „Auto Expo 2022“ u Kragujevcu

Najava sajma automobila „Auto Expo 2022“ u Kragujevcu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tradicionalni sajam automobila „Auto Expo 2022„ će biti održan na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine.

Očekuju Vas brojne premijere, test vožnje, najnoviji modeli s popustom za sajamske kupce.

Na sajmu se predstavljaju brojni brendovi automobilske industrije, poput Volkswagena, Toyote, Škode, Hyundaija, Fiata, Alfe Romeo, Jeepa, Nissana, Opela, Kije i dr.

Pozivamo vas da posetite sajam automobila u periodu od 08. do 11. decembra u vremenskom intervalu od 10h do 20h, poslednjeg dana od 10h do 18h.

Pokrovitelj manifestacije, grad Kragujevac.

NIKOM-AUTO NA SAJMU AUTOMOBILA

– Nikom auto doo je ovlašćeni diler i servise vozila marke Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional i Jeep. Najveći prodavac FCA vozila u Srbiji.

– Akcenat na ovogodišnjem sajmu je novi Alfa Romeo Tonale Hybrid koji je ove godine imao svetsku premijeru, a na tržištu Srbije počeo da se prodaje ovog leta. Ovo je prvo predstavljanje pomenutog modela na teritoriji Šumadije.

– Takođe će predstaviti najprodavanije modele brendova Jeep, Fiat i Fiat Professional.

NIKOM CARS NA SAJMU AUTOMOBILA

– Nikom Cars je jedan od ovlašćenih distributera i servisera za vozila marke Nissan u Srbiji.

– Premijera na ovogodišnjem sajmu je novi Nissan Juke Hybrid koji je polovinom ove godine doživeo svetsku premijeru, a na tržištu Srbije je počeo da se prodaje krajem leta ove godine. Ovo je prvo predstavljanje ovog modela na sajmovima u Srbiji.

– Ove godine na sajmu automobila će predstaviti trenutno dva najprodavanija vozila marke Nissan iz crossover segmenta, a to su Nissan Qashqai i Nissan Juke Hybrid.

Ovlašćeni Kia zastupnik – Auto Petrić na sajmu automobila “Auto Expo 2022.”

Iskoristite svetsku ponudu pobedničkih Kia vozila! Do kraja fudbalskog prvenstva u Kataru, modeli Rio, Stonic i Sportage dostupni su Vam uz popuste do 5.000 evra i set zimskih pneumatika za 1 evro!

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime