Naslovna INFO Sajam automobila u srcu Šumadije od 7. do 10. decembra

Sajam automobila u srcu Šumadije od 7. do 10. decembra

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Šumadija sajam i grad Kragujevac pozivaju sve ljubitelje četvorotočkaša i zaljubljenike u auto sport da u periodu 07-10. decembra posete Sajam automobila “Auto EXPO 2023“ i iskoriste priliku da uživaju u ponudi omiljenih brendova i druženju sa asovima automobilizma.

Na sajmu će se predstaviti brojni brendovi, svi apsolutno zanimljivi i dovoljno atraktivni da se sajam poseti i kvalitetno provede vreme. Da budemo „IN“ potrudiće se ponuda elektro vozila.

Brojni popusti i akcije nas očekuju u četiri sajamska dana, zato vas pozivamo da budete sa nama i izlagačima i da uživamo u njihovim premijerama.

Sve posetioce sajma očekuje bogat prateći sadržaj, a za strplјive i pažljive će biti i nagrada.

Veliki broj medijskih pokrovitelja garantuje da će sve prethodno biti predstavljeno u medijskom prostoru Centralne Srbije.

Ne propustite “Auto EXPO 2023”, posetite ga i za samo 100 dinara možete biti sigurni i bezbedni na putu uz vaučer Tesla 60.

Radno vreme je od 10:00 do 19:00, osim u nedelju 10.12.2023. kada sajam radi do 17 časova.

Nissan na sajmu automobila

Nikom Cars je jedan od ovlašćenih distributera i servisera za vozila marke Nissan u Srbiji. Prodajno-servisni centar se nalazi u Kragujevcu na adresi Industrijska 20.

Ove godine će na sajmu predstaviti sva tri trenutno najprodavanija vozila marke Nissan iz crossover segmenta, a to su Nissan Juke, Nissan Qashqai i Nissan X-Trail.

Kao podršku celoj sajamskoj priči, potencijalnim kupcima ponudiće sva 3 modela po specijalnim prodajnim uslovima u okviru akcije MAX PONUDA koja podrazumeva popuste za kupovinu vozila u rasponu od 1.200 do 2.400EUR u zavisnosti od modela.

Premijera vozila Geely Atlas Pro

Kompanija „Nikom“, predstaviće novi brend Geely sa trenutno aktuelnim modelom Geely Atlas Pro.

Ovo je SUV koji je jedan od modela o kojima ce jos dosta pričati uz aktuelnu ofanzivu kineskih marki automobila na Evropu uključujući Srbiju i celu regiju, zato menjamo stav o kineskim automobilima i zaboravljamo na predrasude.

Geelyjeva strategija pored izuzetne udobnosti i komfora koju pruža, usmerena je na uvođenje najnaprednijih tehnologija koje imaju za cilj smanjenje potrošnje goriva i štetnih emisija u atmosferi. Ovo podrazumeva potpuni prelazak na novu generaciju turbo motora, visokih performansi, ravijenih u saradnji sa Volvoom.

Geely nudi kupcima benzinski hybridni motor. Dolazi sa obe varijante pogona – 2WD (pogon na prednje točkove) i 4WD (pogon na sva 4 točka), a u dva nivoa opreme – Luxury i Flagship, dok brojni inteligentni sistemi asistencije doprinose još prijatnijoj voznji u modelu ATLAS PRO.

Pored vrhunskog kvaliteta vozila Geely nudi i 7 godina i/ili 150.000 predjenih km garancije na vozilo, a sve po akcijskoj ceni od 25.990 evra.

Jeep Avenger na Šumadija sajmu

Jeep Avenger, evropski automobile godine za 2023. godinu. Proglašen je najboljim porodičnim terencem na svetu u okviru nagrada za automobile godine 2023. po izboru žena. Žiri od 63 sudija odabrao je model Avanger ispred 12 drugih porodičnih terenaca.

Zvezda ponude na ovogodišnjem sajmu Auto Expo 2023 u Kragujevcu, biće svakako Jeep Avanger.

Dizajniran i napravljen u Evropi Jeep Avanger B-SUV je prvo ikada električno vozilo na baterije BEV brenda Jeep. Izuzetan dizajn ovog vozila kao što možete videti odiše posebnom elegancijom, dok enterijer Jeep Anager je veoma moderan i kao kod svakog Jeep modela funkcionalnost se stavlja na prvo mesto.

Nakon premijere na Beogradskom sajmu, gde je predstavljen u BEV izvedbi, dolazi nam i sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem odnosno sa benzincem zapremine 1.2 litra i 100KS, takodje i u verziji blagog hibrida.

Izvor: Šumadija sajam

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime