Naslovna INFO McLaren će implementirati tehnologiju iz borbenih aviona u svoje automobile

McLaren će implementirati tehnologiju iz borbenih aviona u svoje automobile

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nova generacija McLarenovih superautomobila, posedovaće tehnologiju pozajmljenu iz sveta borbenih aviona.

Britanski proizvođač superautomobila kaže da će mu novo partnerstvo s Lockheed Martin Skunk Worksom pružiti prednost u odnosu na konkurenciju.

Skunk Works odeljenje Lockheed Martina kaže da je najveći deo njegovog rada u strogoj tajnosti.

Poznat po izradi stelt bombardera F-117 i izviđačkoj mlaznjaka SR-71 koji postavlja rekorde, ovaj tajni tim je nedavno kreirao „Darkstar“, hipersonični mlazni rekvizit za film Top Gun: Maverick, koji je navodno privukao pažnju kineskih špijunskih satelita.

Matična kompanija Skunk Worksa je odgovorna za konstruisanje poslednje NASA-ine letelice Orion, kao i modernih lovačkih aviona F-22 Raptor i F-35 Lightning.

McLaren nije obelodanio na koji način će njegovi automobili profitirati iz nove kooperacije.

Potencijalni benefiti bi mogli da proizađu iz ekspertize koju američka avio-svemirska firma ima na planu aerodinamike, radeći s kompozitnim materijalima i lakim legurama, zatim u sferi digitalnih pilotskih displeja, stručnosti u oblasti softvera, elektronskih bežičnih kontrolnih jedinica i sposobnosti da se objedine i organizuju velike količine podataka iz bezbroj izvora u nešto od čega mogu imati koristi i automobil i vozač.

Daren Godard, glavni tehničar McLaren Automotivea, rekao je da bi „ometajuća rešenja“ kompanije trebalo da rezultiraju boljim automobilima.

„Saradnja s kultnom kompanijom kakva je Lockheed Martin Skunk Works, poznat po svom vizionarskom fokusu na budućnosti, sasvim je prirodna“, rekao je on. „Nadamo se da je ovo početak duže i dublje kolaboracije, od koje će naši kupci imati koristi u dugoročnom smislu.“

McLaren je u to ime iskoristio primerak svog hibridnog superautomobila Artura, parkiravši ga pored Darkstara. Da podsetimo, reč je o automobilu sa šasijom od ugljeničnih vlakana, sofisticiranom aerodinamikom i 500 kW iz hibridnog pogona.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime