Naslovna INFO Stellantis na sajmu CES 2023.

Stellantis na sajmu CES 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Najmodernija mobilnost koja je električna, usmerena ka kupcu i održiva

Stellantis N.V. donosi svoju viziju nove ere najmodernije slobode mobilnosti na sajam CES 2023, najveću svetsku tehnološku manifestaciju u Las Vegasu (Nevada), od 5. do 8. januara 2023. 

Stellantis predvodi industriju sa ciljem postizanja nultih emisija do 2038.  – cilj koji zahteva inovacije i potpunu transformaciju celog poslovanja. Glavni izvršni direktor grupe Stellantis Karlos Tavares pozvan je na CES da održi govor o viziji grupe Stellantis u četvrtak, 5. januara, u hali Venetian Palazzo Ballroom. 

„Na sajmu CES ćemo pokazati najbolje od naše tehnologije čiji je cilj da oduševi naše kupce i pozabavi se najvećim globalnim izazovom današnjice klimatskim promenama,“ rekao je Karlos Tavares, glavni izvršni direktor grupe Stellantis. „Videćete kako nudimo pogon koji je elektrifikovan i bez emisija, kako naš softver čini mobilnost lakšom i bezbednijom i kako je održivost u korenu svih naših odluka. Naš cilj da postignemo nulte emisije do 2038. je naša zvezda vodilja“.

Najbitniji trenuci obraćanja uključuju svetske premijere koncepta Peugeot Inception, kojeg će predstaviti glavna izvršna direktorica brenda Pežo, Linda Džekson, i koncepta Ram 1500 Revolution BEV, kojeg će predstaviti glavni izvršni direktor brenda Ram, Majk Koval. Oni koji neće biti prisutni u Las Vegasu, imaju mogućnost da prate prenos prezentacije grupe Stellantis uživo.

Elementi štanda grupe Stellantis, koji se nalazi u hali West Centra za konvencije u Las Vegasu, na sajmu CES 2023, uključuju:

  • Koncept Ram 1500 Revolution BEV: Prepun ekskluzivne napredne tehnologije i napravljen na STLA Frame platformi, arhitekturi BEV vozila po dizajnu i karoserije na šasiji, koncept Ram 1500 Revolution BEV je vizija i pogled u budućnost, koji pokazuje kako će vodeći brend pikap vozila još jednom preobraziti čitav segment.
  • Koncept Peugeot Inception: Na izložbi nakon globalne premijere, koncept Peugeot Inception prikazuje emocije dizajna i buduću viziju za brend sa kabinom koja preobražava iskustvo u vozilu, redizajnira enterijer i menja pokrete pri vožnji na osnovu nove generacije Peugeot i-Cockpit.
  • Jeep® Brand 4xe: Legendarna terenska sposobnost brenda Jeep je sada unapređena globalnom inicijativom elektrifikacije koja transformiše 4xe u novi 4×4. Jeep, sa 100% modela koji će imati elektrifikovanu verziju do 2025. godine, teži viziji brenda da postigne nulte emisije van staze i autonomnu slobodu na stazi.
  • Chrysler: Pretpremijera prve primene nove tehnologije povezanosti grupe Stellantis u Severnoj Americi i predstavljanje najnovijih događaja na putu lansiranja prvog Chrysler BEV vozila 2025. godine i ponude potpuno BEV portfolija 2028. godine.
  • Dodge Charger Daytona SRT BEV: Ovaj koncept redefiniše pojam električnog sportskog automobila i pruža uvid u električnu budućnost brenda Dodge u vozilu koje se kreće kao Dodge, izgleda kao Dodge i zvuči kao Dodge uz ekološki pogon.
  • Fiat: Fiat će predstaviti „Fiat Metaverse prodavnicu“, prvi interaktivan salon automobila u metaverzumu na svetu. Virtuelno i jednostavno iskustvo brenda. Već onlajn i u funkciji na štandu kompanije Microsoft na sajmu CES.
  • Free2move: Brend usluga mobilnosti grupe Stellantis nudi multimodalnu, „sve na jednom mestu“ platformu od 360 stepeni koja se besprekorno prilagođava potrebama kupaca, bilo privatnih ili poslovnih. Ova agilna, skalabilna i modularna softverska platforma spremna je da integriše sve usluge buduće mobilnosti, poput mikro mobilnosti ili autonomnog prevoza.

Stellantis CES 2023 virtuelno iskustvo počinje 5. januara, 2023. godine, u 15 časova po pacifičkom vremenu/18 časova po istočno standardnom vremenu, i u podne 6. januara po centralnoevropskom vremenu na adresi: stellantis2023ces.com. 

Korporativni, tehnički rukovodioci i rukovodioci brendova grupe Stellantis prisustvovaće sajmu CES 2023.

Prezentacija grupe Stellantis na sajmu CES 2023 zakazana je  za 14 časova po pacifičkom vremenu/17 časova po istočno standardnom vremenu/23 časa po centralnoevropskom vremenu, 5. januara, 2023. Više informacija u materijalima za medije u vezi događaja i prenos prezentacije uživo će biti dostupni naknadno i objavljeni na korporativnom vebsajtu kompanije (www.stellantis.com).

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime