Naslovna INFO Dejvid Bekam demonstrira dvostruki karakter Maseratija GranTurismo

Dejvid Bekam demonstrira dvostruki karakter Maseratija GranTurismo

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Maserati GranTurismo se vratio u gamu italijanskog proizvođača, a u njegove vizuelne kredencijale smo mogli i sami da se uverimo na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

Nova verzija zadržava poznatu formu, po kojoj ljubitelji automobila prepoznaju GranTurismo i zbog koje se dobar deo njih zaljubio u Maseratijev GT.

Za potrebe nove kampanje, iskorišćen je talenat Dejvida Bekama. Poznati bivši fudbaler je tu da pošalje poruku, tako da je klip naslovljen s „GranTurismo and David Beckham – From you to a new you“, a britanski superstar se našao za volanom novog GranTurisma, ali na dva načina. Jedan podrazumeva najkomforniju moguću vožnju, dok drugi uključuje više entuzijazma.

Nettuno V6 motor, koji je na scenu stupio s atraktivnim MC20, u nešto „civilizovanijoj“ verziji se našao u GranTurismo. Svi GT modeli dolaze standardno s pogonom na sve točkove, s tim što je akcenat na zadnjoj osovini. Dostupna su tri paketa opreme za GranTurismo, s tim što se jedan odnosi na čisto električni pogon.

Modena paket s Nettuno V6 motorom radne zapremine 3,0 litra isporučuje 496 ks pri 6.500 o/min i 600 Nm pri 3.000 o/min. Isti motor u verziji Trofeo raspolaže s 557 ks i 650 Nm. Poređenja radi, 4,7-litarski motor iz prošle generacije, proizvodi 460 konja.

U međuvremenu, čisto električni GranTurismo Folgore poseduje 800-voltnu arhitekturu, nema prednji prtljažnik i koristi tri elektromotora (jedan pogoni prednji a dva zadnju osovinu). Maksimalna snaga iznosi 761 ks, uz maksimalni obrtni moment od 1.350 Nm. Baterija je centralno postavljena u obliku „ključne kosti“ i raspolaže kapacitetom od 92,5 kWh.

Elektromobil do 100 km/h ubrzava za 2,7 sekundi i može da dostigne maksimalnu brzinu od 320 km/h, dok Trofeo i Modena isti sprint obavljaju za 3,5 odnosno 3,9 sekundi.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime