Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI Sajt koji pomaže da pronađete najbolje puteve za vožnju

Sajt koji pomaže da pronađete najbolje puteve za vožnju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Takođe je napravljena razlika između glavnih i sporednih puteva, pokazuje se rastojanje između krivina i ocenjuje koliko je ruta krivudava.

Potraga za savršenim putem je konstanta u životu vozača. Osim što je prilično subjektivna stvar, kako se uopšte može započeti tako monumentalan zadatak, kao što je potraga za putevima širom sveta?

Zapravo, možda i nije tako strašno kao što se čini, i to zahvaljujući ovoj interesantnoj internet stranici, koja ne samo da ističe krivudave puteve, već pruža gomilu informacija o željenoj ruti.

Adresa je roadcurvature.com, ali ovaj sajt predstavlja mnogo više od obične mape s obojenim linijama. Reč je o interaktivnom alatu koji koristi podatke o terenu, kao i satelitske prkaze, da bi vas iz „svemirske“ perspektive doveo putem zumiranja do puta koji vas interesuje. Pretežno ravni putevi, s retkim, blagim krivinama ne dobijaju posebnu pažnju, ali kako stvari počnu da bivaju zabavne, u igru ulaze boje. Postoji čak i kod boja za označavanje „najluđih“ krivina, počev od žute za „umereno vijugavo“, pa sve do jarko ružičaste za „veoma vijugavo“.

Međutim, to nije sve. Držeći se vizuelnog prikaza, debljina obojenih linija označava kategorizaciju puteva. U miks se mogu dodati i oni manje vijugavi, koji se prikazuju kao zelene linije. Kako zumirate, mapa se menja u satelitske prikaze koji prikazuju stvarni put i okolinu. U ovom trenutku možete kliknuti na put da biste otvorili prozor sa svim vrstama informacija. Naći ćete ograničenja brzine, ukupnu distancu rute, rastojanje između krivina, površinu i glatkoću puta, s tim što je svaki drum rangiran s „vrednošću zakrivljenosti“.

Očigledno je da se radi o neverovatnom resursu za planiranje epskih vožnji, bilo solo ili u društvu. Međutim, najbolje je istraživati svet iz perspektive vozača. S obzirom na veliki broj vijugavih puteva u Evropi, ne čudi što su automobili u ovom regionu poslovično manjih dimenzija, s naglaskom na upravljivost. Ogromne otvorene deonice u SAD i Australiji idealne su za velike „krstarice“, tako da iz ove perspektive evolucija automobila po regionima ima smisla.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime