Naslovna INFO Hyundai Mobion koji može bočno da se kreće (VIDEO)

Hyundai Mobion koji može bočno da se kreće (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hyundaijev koncept pod nazivom „Mobion“ može da se pohvali neverovatnim sistemom upravljanjanja na sva četiri točka.

Na ovogodišnjem CES-u ne svodi se sve na softver. Pogledajmo samo Mobion, koncept koji je kreirao Mobis, Hyundaijeva komponentaška divizija.

U osnovi, radi se o Ioniqu 5 koji može da se kreće na način na koji standardan model ne može. To mu omogućava takozvani „e-Corner“ sistem sledeće generacije, što je „fensi“ način da se kaže da se sva četiri njegova točka mogu okretati nezavisno. Ako to nekome zvuči kao Crabwalk GMC Hummer EV funkcija, nije pogrešio. Međutim, u Mobionu točkovi mogu da se rotiraju za 90 stepeni. To je mnogo više u odnosu na Hummer, što Hyundaiju omogućava da se kreće bočno.

Mnogi automobili u današnje vreme pružaju upravljanje na sva četiri točka u izvesnoj meri, ali ova vrsta artikulacije nije postignuta bez značajnog „mozganja“ i inženjeringa. Između ostalog, svaki točak u osnovi predstavlja sopstveni zatvoreni pogonski sklop. Hyundai Mobis ovu tehnologiju naziva „In-Wheel“, koja uključuje elektromotor, funkcije kočenja, upravljanja i ogibljenja na svakom točku.

Bez pogonskih osovina i dodatnih kočnih komponenti koje su tradicionalan deo podvozja, Mobion može doslovno da se kreće bočno, što paralelno parkiranje čini pravom pesmom. Oni koji su u potrazi za malo zabave, takođe mogu da uživaju u najmanjem mogućem radijusu okreta.

Ovo je praktično sistem naredne generacije. Hyundai Mobis već neko vreme radi na ovome, prikazavši verziju na Ioniqu 5 ranije u toku 2023. Pored ove manevarske tehnologije nove generacije, Mobion se izdvaja od normalnog Ioniqa 5 s novim spoljašnjim osvetljenjem, koje može upozoriti druge vozače na specifične situacije, poput prisustva pešačkog prelaza. Takođe, ovaj automobil može da projektuje prikaze na tlo kroz spektar od 360 stepeni, upozoravajući druge o nameravanom pravcu kretanja automobila, između ostalog.

Naravno, pitanje koje se nameće je da li će ući u serijsku proizvodnju? Hyundai u ovom trenutku ne govori ništa o budućim primenama e-Corner sistema. Međutim, imajući u vidu praktične prednosti automobila koji može da se kreće bočno ili da se okreće u mestu (bez dima iz guma), praktično je zagarantovano da ćemo videti više u mesecima i godinama koje dolaze.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime