Naslovna PREMIJERE Nova generacija Opel Grandlanda biće dostupna u različitim pogonskim konfiguracijama

Nova generacija Opel Grandlanda biće dostupna u različitim pogonskim konfiguracijama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon Crosslanda koji je preimenovan u Fronteru, Opel predstavlja novi Grandland.

Veći i s prostranijim enterijerom, novajlija praktično deli rođačke veze s Peugeotom 3008 i novom iteracijom Jeep Compassa.

Mada će mnogi automobilski entuzijasti reći da se novi Grandland usklađuje s najnovijim dizajnerskim jezikom, koji već krasi novu Corsu i Corsu Electric, Mokku i Mokku Electric, kompletnu Astrinu liniju i potpuno novu Fronteru, kompanija kaže da je inspiracija za veći krosover pronađena u Opel Experimental konceptu. Međutim, jedan detalj deli s ostatkom game, a reč je o tome da je u ponudi kako s motorom SUS, tako i u čisto električnom izdanju.

Dizajnirana, konstruisana i proizvedena u Nemačkoj, Opelova CUV perjanica je bazirana na potpuno novoj STLA Medium platformi, koja može da pruži podršku čisto elektirčnom pogonu, tako da će novi Grandland Electric posedovati novi, pljosnati dizajn baterije, kapaciteta 98 kWh, koja će pružiti autonomiju od oko 700 kilometara. Već po običaju, Opel može da se pohvali s novim Intelli-Lux Pixel HD osvetljenjem, s više od 50.000 individualnih elemenata, materijalima enterijera od reciklirane plastične ambalaže, kao i brojnim odeljcima za odlaganje stvari. Tu je i nova „poluprovidna Pixel kutija“.

Naravno, budući da Stellantis voli ekonomiju obima, Opel Grandland nosi iste „gene“ kao Peugeot 3008 i naredni Jeep Compass. Međutim, nedvosmisleno je jasno da je reč o jednom Opelu, zahvaljujući 3D Vizor anfasu s osvetljenim logoom u vidu „munje“. I ostali zaštitni znaci su tu, poput „Opel“ natpisa pozadi,  AGR sedišta i novog aranžmana enterijera sa širokim, digitalnim klasterom instrumentacije, uparenim s naglašenim 16-inčnim centralnim displejem. U poređenju s odlazećim modelom, novi Grandland je 173 milimetra duži, 64 širi i 19 milimetara viši od prethodnika (4.650×1.905×1.660 mm).

Duže je i međuosovinsko rastojanje – 2.784 milimetara. Samim tim, prtljažnik i prostor za zadnje putnike su porasli. Zadnja klupa je deljiva u odnosu 40:20:40, a kada se nasloni spuste, dobija se korisna zapremina od čak 1.641 litra.

Pored električnog Grandlanda, Opel u ponudu stavlja i „plug-in“ hibridni i klasični hibridni model. Prvonavedeni može čisto na električni pogon da prevali 85 kilometara, dok potonji raspolaže 48-voltnom tehnologijom.

Na kraju, ali ne i manje važno, kompanija uključuje pogodnosti, kao što je jedinstvena tehnologija amortizacije sa selektivnom frekvencijom, uz širok spektar sistema vozačke asistencije, uključujući Intelli-Drive 2.0.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime