Naslovna INFO ODRŽAVANJE VOZILA Šta se desi kada se motor pregreje? (VIDEO)

Šta se desi kada se motor pregreje? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jedan pogled u unutrašnjost motora ovog Audija S5 otkriva koliko razorno može biti pregrevanje.

Svi znamo da antifriz i motorno ulje ne smeju da se mešaju. Rashladna tečnost efikasno negira efekte podmazivanja, što zauzvrat neutrališe sposobnost motora da nastavi da radi.

Upravo to se dogodilo s dotičnim 3,0-litarskim Audijevim turbo V6 motorom, koji je bio prilično nov kada je izvađen iz S5 iz 2022. Međutim, sada je to mehanički sklop ispunjen koktelom ulja i antifriza, koji podseća na čokoladni mlečni šejk.

Ono što je iznenađujuće je da je šteta u ovom gotovo novom motoru relativno minimalna. Tačna kilometraža koju je prevalio nije poznata, ali kao što se može videti u videu I Do Carsa, komponente se lako rastavljaju. Štaviše, tragovi habanja su minimalni. Ležajevi, klipnjače, pa čak i zidovi cilindara, sve deluje da je u relativno dobrom stanju. S obzirom da je motor radio s kompromitovanim uljem, ovo je iznenađujuće.

Pa, zašto je onda ovaj motor rashodovan? Prema snimku, vod rashladne tečnosti je u nekom trenutku otkazao, što je dovelo do pregrevanja motora, dovoljnog da iskrivi aluminijumsku glavu. To je izazvalo mešanje antifriza s uljem. Moguće je da je i gornji deo bloka problematičan. Uglavnom, oštećenje se ne može popraviti, tako da je u ovom slučaju izvršena kompletna zamena motora.

Prema video snimku, zamena nije pokrivena garancijom. Voditelj kaže da je Audi odbacio tu mogućnost jer se motor pregrejao, što je dovelo do računa za popravku od 30.000 dolara, koju je morao da plati vlasnik.

Naravoučenije je da ukoliko vam se desi da se motor pregreva, najbolje je da se zaustavite i sačekate da se ohladi i po mogućnosti da odšlepate. Nikako ne smete dozvoliti da dođe do pregrevanja, jer na taj način možete prevenirati „finansijski nokaut“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime