Naslovna INFO INDUSTRIJA BYD dobrodošao u Francuskoj

BYD dobrodošao u Francuskoj

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Francuski ministar finansija, Bruno Le Mer, rekao je da su kineska automobilska industrija i BYD „dobrodošli u Francuskoj“.

Francuska će poželeti dobrodošlicu kineskom automobilskom gigantu BYD-u, ukoliko kompanija poželi da izgradi fabriku u „Zemlji galskih petlova“.

„Francuska pozdravlja sve industrijske projekte. BYD i kineska automobilska industrija su veoma dobrodošli“, rekao je Le Mer na sastanku s rukovodiocima iz automobilskog sektora u ponedeljak.

Le Mer je naveo Toyotinu fabriku u Francuskoj kao pozitivan primer.

On je svoje stavove izrazio za vreme posete kineskog predsednika, Sija Đingpinga Parizu.

Ovo je prva poseta Sija Evropi posle pet godina, u vreme rastućih poslovnih tenzija i straha da bi Kina mogla da preplavi Evropu jeftinim kineskim električnim vozilima.

Prva BYD-ova fabrika putničkih automobila u Evropi trebalo bi da započne proizvodnju u Mađarskoj početkom 2026. Fabrika će imati početni godišnji kapacitet od 150.000 automobila, koji bi mogao da se proširi na 300.000.

Kineski proizvođači nastoje da povećaju plasman u Evropi, jer Evropska unija razmatra podizanje aktuelnih carinskih nameta od 10 odsto na uvoz iz druge najmnogoljudnije zemlje sveta.

Praktično, radilo bi se o kaznenoj meri, budući da je EU pokrenula istragu subvencija za kineska električna vozila, za koja bi nove tarife mogle biti uvedene do jula.

Chery Auto planira da ove godine započne proizvodnju automobila marke Omoda u bivšoj Nissanovoj fabrici u Barseloni. Leapmotor, koji je 21 odsto u vlasništvu Stellantisa, razmatra opcije za proizvodnju svojih automobila u jednoj od evropskih fabrika italo-američko-francuskog konglomerata.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime