Naslovna INFO Šta znamo o novoj Alfa Romeo Giuliji koja na scenu stupa 2026.?

Šta znamo o novoj Alfa Romeo Giuliji koja na scenu stupa 2026.?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nova Giulia će u najsnažnijem izdanju isporučivati 1.000 ks, a biće dostupna u benzinskim i elektrifikovanim varijantama.

Kada se PSA grupacija spojila s Fiat Chryslerom pre nekoliko godina, italo-američko-francuski konglomerat je svojoj kolekciji od više od 10 marki dao rok od 10 godina za lansiranje novih proizvoda, u okviru kojeg bi trebalo da dokažu svoju vrednost.

Alfa Romeo je jedan od tih proizvođača, i već je u procesu revidiranja svoje ponude za sledeću dekadu.

Naredna generacija modela italijanske marke će startovati s novom Giulijom. Doduše, još uvek smo dve godine udaljeni od lansiranja novajlije, ali Stellantis ne želi sve da zadrži u tajnosti.

Nova Giulia će počivati na STLA Large platformi koncerna, koja čini osnovu za čitav niz vozila, uključujući Dodge Charger. Alfa je obelodanila neke brojke, dok drugi detalji u vezi s pogonskim sklopovima ostaju misterija. Takođe, još uvek ne znamo kako će novi model izgledati, mada su se na internetu već pojavile neke digitalne interpretacije.

Aktuelna Alfa Romeo Giulia je s prodajom krenula kao model za 2016. modelnu godinu u limuzinskoj formi, i poprilično je uzburkala automobilsku javnost, nametnuvši se kao rival nemačkih premijum modela. Međutim, trozapreminska karoserijska konfiguracija bi mogla da bude odbačena u korist nečega funkcionalnijeg. Zvaničnici italijanske kompanije su sugerisali da bi mogla da usvoji „fastbek“ siluetu, slično novom Peugeotu 408. Ipak, očekujemo da će biti nešto bliže fastbek limuzini.

Nova Giulia će deliti platformu s novom generacijom Dodge Chargera, s tim što treba imati u vidu da ova fleksibilna arhitektura omogućava Alfi da kreira nešto jedinstveno. Naime, dužina, međuosovinsko rastojanje, širina i visina se mogu menjati, što omogućava implementaciju različitih tradicionalnih i elektrifikovanih pogonskih sklopova.

Šef Alfe Romeo, Žan Filip Imparato, hvalio je novi stajling još u martu rekavši: „Ono što smo dizajnirali je bomba, nismo mogli finalizovati stajling ovog automobila bez da se apsolutno zaljubimo u njega. Sada jesmo!“.

Ispod haube

Rani izveštaji su sugerisali da će nova Alfa Romeo Giulia biti čisto električna. Međutim, budući da mnoge kompanije usporavaju tranziciju, baš kao i Charger, i Giulia će u narednoj generaciji biti dostupna s benzinskim i baterijsko-električnim pogonom. Imparato je pružio neke jasnije informacije o budućim pogonskim sistemima.

EV varijanta će biti dostupna u različitim nivoima po pitanju performansi i opcijama. Osnovna verzija će isporučivati 350 ks, dok će srednje pozicionirani Veloce raspolagati s 800 konja. Vrh ponude će činiti Quadrifoglio s oko 1.000 ks, što je popriličan skok u odnosu na aktuelni V6 model s 510 ks.

Ne znamo koji agregat s unutrašnjim sagorevanjem će biti u igri, ali jednu opciju bi mogao da čini 3,0-litarski twin-turbo Hurricane redni „šestak“. On u Dodge Chargeru isporučuje 426, odnosno 558 ks, što bi se savršeno uklopilo u Giulijinu ponudu. Sasvim je moguće da neće doći do hibridizacije.

Nova Giulia, o kojoj god verziji da se radi, biće izuzetno brz automobil. Naime, najbrži Dodge Charger Daytona (BEV) isporučuje 680 ks i do „stotke“ ubrzava za 3,5 sekundi. Aktuelna Giulia QV istu radnju obavlja za 3,8 sekundi, a za očekivati je da nova verzija bude brža. Nova Giulia bi u osnovnoj formi trebalo da ubrzava do 100 km/h za nešto više od četiri sekunde, dok bi Veloce trebalo da se nađe u rasponu od tri do tri i sekunde. Quadrifoglio će verovatno imati perfomanse superautomobila, što znači da očekujemo sprint do „stotke“ za ispod tri sekunde.

Kada će debitovati?

Alfa Romeo još uvek nije rezervisala datum, ali nova Giulija će verovatno na scenu stupiti negde u toku sledeće godine. Doduše s prodajom neće krenuti pre 2026., tako da smo realno još dve godine udaljeni od nove Giulije.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime