Naslovna INFO Vozite BMW i želite funkciju grejanja sedišta? To iznosi 18 evra mesečno

Vozite BMW i želite funkciju grejanja sedišta? To iznosi 18 evra mesečno

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Već izvesno vreme kruže priče da će sistem pretplate postati standard u automobilskoj industriji, ekvivalentan onome iz sveta video igara, kao što je slučaj kada želite da preuzmete dodatni sadržaj.

Novi primer je ConnectedDrive prodavnica u Južnoj Koreji, gde vlasnici „Bimmera“ mogu da plate mesečnu nadoknadu za funkciju grejanja sedišta. To košta 24.000 vona, ili oko 18 evra. Postoji opcija jednogodišnje pretplate za 176 evra ili trogodišnje koja košta 283 evra.

BMW ConnectedDrive Store je portal koji koriste postojeći vlasnici BMW-a, gde mogu preuzimati različite aplikacije. Sve se naravno obavlja „kroz etar“, bez potrebe da se fizički poseti prodajno-servisni centar da bi se instalirao softver. Što se tiče funkcije grejanja sedišta, BMW je spreman da korisnicima pruži mesec dana testiranja bez naplate, a oni koji žele da im funkcija bude permanentno „otključana“, treba da plate vrednost ekvivalentnu 406 evra.

Sličan plan pretplate je u ponudi za grejanje obruča volana i košta 10 evra mesečno, 92 godišnje i 161 evro na trogodišnjem planu. Oni koji žele ovu funkciju „zauvek“, moraće da izdvoje protivvrednost od 222 evra u vonima. Želite i Apple CarPlay? To košta 305 evra, a prodavnica takođe omogućuje vlasnicima BMW-a da unaprede farove s asistencijom dugačkog snopa, priušte dodatne bezbednosne sisteme i Driver Recorder baziran na kameri.

Jedna od najneobičnijih stvari koju možemo pronaći u BMW ConnectedDrive prodavnici, zove se IconicSounds Sport. U suštini, radi se o veštačkim zvucima motora koji dolaze iz zvučnika, a oni koji žele da priušte ovo zadovoljstvo, moraju da izdvoje 138 dolara, bez bilo kakvog vremenskog ograničenja.

Ako se pitate kako potencijalna pretplata izgleda iz poslovne perspektive, treba istaći da Stellantis procenjuje da će ovim putem ostvarivati neverovatne 23 milijarde dolara godišnje do kraja ove dekade. Dakle, plaćaćete za funkcije s kojima vozilo dolazi u prvi mah, bar kada govorimo o grejanju sedišta, volana…

Da li se i vama kao i nama nameće sledeća misao, a ona se odnosi na nešto što se u slengu naziva „krekovanje“ ili „otključavanje“? Uopšte nemamo dilemu da će mnogi posegnuti za takvim „rešenjem“, bez da plate proizvođaču ono što on potražuje. Naravno, to će automatski ukinuti garanciju, ali čak ako neko bude voljan da čeka do njenog isteka, sve su šanse da će već prvog dana nakon garancije „hakovati“ automobil i preuzeti sve dostupne funkcije.

Naravno, to nije ništa novo, jer su ažuriranja kroz OBD port prisutna već godinama, posebno za VAG proizvode.

Auto Moto Show

Izvor: BMW Južna Koreja

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime