Naslovna INFO Oficijelno najavljeno održavanje nove VW Bus manifestacije 2023. u Hanoveru

Oficijelno najavljeno održavanje nove VW Bus manifestacije 2023. u Hanoveru

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

VW kombi je i zvanično ponovo s nama u vidu električnog ID. Buzza, a da bi pažnja javnosti bila još više usmerena ka novajliji, Volkswagen je oficijelno najavio VW Bus Festival koji će se održati u Hanoveru, gde se ID. Buzz i proizvodi.

Zapravo, nemački proizvođač je posetiocima dao „fore“ od 340 dana da se pripreme za manifestaciju koja je zakazana za 23-25. jun 2023. Organizator, VW komercijalna vozila, očekuje dolazak preko 100.000 posetilaca sa svih strana sveta, kao i preko 6.000 vozila koja će ulepšati događaj.

Posetioci VW Bus Festivala nisu ograničeni samo na novi ID. Buzz, jer su dobrodošli svi aktuelni i istorijski modeli, od T1 i Kombija, do novog Multivana PHEV.

„Ova interakcija između svih vozača VW Bus modela različitih era čini dušu zajednice. Mi smo oduševljeni što će 16 godina nakon poslednjeg festivala, ovaj globalno jedinstven automobilski fenomen biti ponovo na pozornici 2023.“, rekao je Lars Krause, član odbora Volkswagen komercijalnih vozila zadužen za prodaju i marketing. Inače, čast da prisustvuje događaju od pre 15 godina imao je i urednik našeg portala, Pavle Barta.

VW Bus Festival 2023. će trajati tri dana, a po VW-u, radi se o manifestaciji koja je izraz pristupa prema životu, s ljubiteljima VW Busa koji će se zajedno zabavljati, uživati u živoj svirci i trodnevnom kampovanju. Cilj je da se isprati uspeh Bulli Treffen događaja iz 2007. kada su svirali legendarni „The Who“, koji se računa kao najveća svetska manifestacija vezana za VW Bus svih vremena.

Karte za kampovanje za festival koji će se održati sledeće godine startuju s cenom od 29 evra i mogu da se naruče isključivo onlajn. To se odnosi na čitav vikend, pružajući vlasniku ulaznice (s do tri saputnika) prostor na kojem može da parkira svoj kombi, pristup sanitarnim objektima i naravno pristup prostoru na kojem se održava festival.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime