Naslovna ECO TECH VW ID. Buzz konačno ulazi u serijsku proizvodnju

VW ID. Buzz konačno ulazi u serijsku proizvodnju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon decenija raznoraznih koncepata, gde su neki bili realističniji od drugih, Volkswagen Nutzfahrzeuge je konačno dao „zeleno svetlo“ za oživljavanje Microbusa.

Buzz za 2023. je počeo da silazi s linija fabrika u Hanoveru gde je pogon revidiran u poslednje dve godine radi sklapanja naslednika ikone. Isporuke kupcima u Evropi bi trebalo da započnu ove jeseni, dok će Amerikanci morati da sačekaju četvrti kvartal 2023.

Proizvodnja ID. Buzz Cargo modela je već započela a sada Volkswagen isto radi s putnički orijentisanom verzijom. Novo električno vozilo se pridružuje Multivanu (T7), kao i Transporteru (T6.1) u proizvodnom programu nemačke fabrike.

Da bi osigurao da sve teče uglađeno i po planu, VW je obezbedio da oko 4.000 zaposlenih prođe kroz specijalnu obuku. Kao što je prethodno izveštavano, ID. Buzz u Nemačkoj startuje s cenom od 46.455 evra za Cargo model, nakon uključene povlastice za ekološku podobnost. Što se petoseda tiče, njegova ulazna cena iznosi 56.606 evra. Tokom 2022., VW komercijalna vozila imaju za cilj da sklope do 15.000 vozila, dok će taj obim masivno da da se poveća na 130.000 jedinica kada proizvodnja dostigne pun tempo.

Interesantno je da će verzija s američkim specifikacijama biti drugačija u smislu da će imati duže međuosovinsko rastojanje da bi bilo ugošćena tri reda sedišta. Dok VW trenutno proizvodi samo modele sa zadnjim pogonom i jednim elektromotorom, ID. Buzz će dobiti naknadno pogon na sve točkove i potentniji pogon u dvomotornoj postavci. Treba očekivati nekih 300 ks u igri, ako napravimo analogiju s ID.4 GTX i ID.5 GTX varijantama.

Mada oko ID. Buzza i dalje vlada velika zainteresovanost, ostaje nam da vidimo do koje mere će biti populan, budući da ne košta malo. Naravno, ako nas istorija nečemu uči, to je da su američke verzije poslovično značajno priuštivije zbog odsustva PDV-a. Ipak, u moru SUV/krosovera na tržištu, električnom kombiju neće biti lako da se nametne.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime