Naslovna INFO Srećan rođendan, Alfa Romeo! (VIDEO)

Srećan rođendan, Alfa Romeo! (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alfa Romeo proslavila 113 godina plemenitog italijanskog sportskog duha sjajnim videom.

Danas,  24. juna – navršava se 113 godina od osnivanja brenda Alfa Romeo 1910. godine. 

Kako bi proslavila ovaj važan događaj, Alfa Romeo je za svoje fanove pripremila još jednu demonstraciju svoje hrabre prirode. Spektakularni video koji je brend napravio zajedno sa svojim vozačem Formule 1 Žu Gvanjuom (Zhou Guanyu) predstavlja manifest vrednosti koje Alfa Romeo neguje još od 1910. godine: plemeniti sportski duh i koncept „Made in Italy“.

Brend je zatražio kineskog vozača Žua Gvanjua da pokaže svoje vozačke veštine na stazi koja nije jedna od ovogodišnje 23 lokacije. Vozač je uskočio u svoj trkački jednosed u postrojenju Cassino, gde su se modeli Giulia i Stelvio proslavili. Zaposleni fabrike su mu pružili srdačnu dobrodošlicu, uz krofne i tradicionalnu fotografiju, sve dok nije napustio postrojenje.

Za Žua Gvanjua, tada je došlo vreme da Formula 1 jednosed provoza auto-putem od Piedimonte San Germano do izlaza Pomigliano d’Arco, gde se nalazi fabrika Alfa Romeo Giambattista Vico, u kojoj se svakodnevno proizvodi model Tonale. Radnici u fabrici blizu Napulja su definitivno bili dobro pripremljeni kada su dočekali i slavili Žuova dostignuća u potpuno nesvakidašnjem okruženju.

Istorija Alfa Romeo brenda traje preko 100 godina, od 1910. godine, oduševljavajući čitave generacije i proživljavajući zajedno s zemljom sve društvene promene koje su oblikovale Italiju u 20. veku. Epohe obeležene sportskim slavljem i komercijalnim uspesima koje su se smenjivale sa drugim složenijim vremenima, poput međunarodnih sukoba koji su teško pogodili društvo tog vremena. 

Snažan oporavak zemlje nakon dva svetska rata ujedinjuje Italiju i Alfa Romeo. Smela priroda i uobičajeni inkluzivni pristup znače da je brend uvek uspevao da ponovo oduševljava ljubitelje automobila i sportskog duha.

Proslave u Alfa Romeo muzeju u Arezeu

Povodom 113. godišnjice, muzej u Arezeu se zvanično priprema da proslavi stogodišnjicu modela Quadrifoglio:

U subotu, 24. juna, u 16:30 sati, predavanje u bekstejdžu će pratiti istoriju legende koja simbolizuje sportsku istoriju Alfa Romea. Počasni gost će biti Đorđo Sivoči, unuk Uga, vozača koji je osvojio mitsku Trku Targa Florio 1923. godine u modelu RL, prvom automobilu sa zelenom četvorolisnom detelinom naslikanom na beloj pozadini na haubi. 

Na kraju predavanja, duga povorka Alfa Romea koja će obuhvatiti sve modele i ere će se kretati na unutrašnjoj stazi muzeja, a zatim nastaviti u koloni ka centru Aresea do zelene površine, mesta za poseban „flešmob“ posvećen modlu Quadrifoglio, dok sunce zalazi. 

U nedelju, 25. juna, planirane su razne aktivnosti za grupe i porodice, poput „lova na blago“ sa Quadrifogliom kao temom u prostorijama muzeja Alfa Romea. 

Celokupni raspored događaja može se pogledati na www.museoalfaromeo.com

Za one koji se još nisu prijavili, a žele da učestvuju u aktivnostima vikenda u muzeju, mogu rezervisati slanjem poruke na info@museoalfaromeo.com

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime