Naslovna INFO Škoda: Tom Drechsler nasledio Ariane Kilian

Škoda: Tom Drechsler nasledio Ariane Kilian

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tom Drechsler od 1. jula preuzima upravljanje Škoda sektorom komunikacija.

Do marta 2023. bio je glavni urednik Auto Bilda i generalni direktor Auto Bild grupe. Nasledio je Ariane Kilian, iskusnu novinarku i rukovodioca komunikacija, koja će iz ličnih razloga privremeno napustiti Volkswagen grupu.

„Ariane Kilian imala je ogroman uticaj na Škoda strategiju komunikacija, vodeći inovativne kampanje kao što je naša električna ofanziva kroz Explore More i Let’s Explore i pozicioniranja našeg brenda koji teži prosperitetu. Njena stručnost, kreativnost i predanost Škodi postavili su visoke standarde u našoj industriji. Poštujem i razumem njenu odluku da svoj privatni život sada stavi na prvo mesto. U isto vreme, drago mi je što smo postigli dogovor sa iskusnim stručnjakom za automobile i komunikacije, Tomom Drechslerom, čime smo osigurali uspešan prosperitet“

Klaus Zellmer, predsednik uprave Škoda Auto

„Želela bih da se zahvalim Klausu Zellmeru na ukazanom poverenju i našoj uspešnoj saradnji. Uverena sam da će Tom Drechsler nastaviti da jača poziciju brenda Škoda u eri elektromobilnosti. Uz njega će stajati snažan i motivisan tim. Od srca zahvaljujem svom timu i celoj Škoda porodici na vremenu koje sam provela u Češkoj!”

Ariane Kilian

Kilian je svoju poziciju preuzela u junu 2022. kada je Klaus Zellmer prešao na mesto izvršnog direktora Škoda Auto. Školovana novinarka, deo je Volkswagen grupe od 2006. godine, nakon svojih uloga u izdavačkoj kući Burda, Frankfurter Rundschau, i kao predstavnica za štampu u nemačkom Bundestagu. Bila je na čelu internih komunikacija Volkswagen grupe, kao i komunikacija komponenti Volkswagen grupe i tehničkih komunikacija uprave, gde je dala značajan doprinos internoj i eksternoj komunikaciji prelaska Grupe na elektromobilnost i proizvodnju baterijskih ćelija.

Tom Drechsler preuzima rukovođenje sektorom komunikacija u Škoda Auto 1. jula 2023. Uspešni novinar započeo je svoju karijeru u Lüneburgu pre nego što se pridružio Axel Springer Publishingu 1991. Drechsler je imao različite uloge, poput političkog urednika Bilda i zamenika urednika Bild am Sonntaga. Od avgusta 2017. do februara 2023. vodio je Auto Bild kao glavni urednik i generalni direktor, rukovodeći automobilskim temama u svim naslovima Bild grupe.

Izvor: Škoda

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime