Naslovna INFO J.D. Power: Alfa Romeo prva među premijum brendovima

J.D. Power: Alfa Romeo prva među premijum brendovima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prema J.D Power studiji inicijalnog kvaliteta (IQS) za 2023. godinu, Alfa Romeo postigla je zadivljujuće dostignuće, snažno poboljšavajući svoj IQS rezultat u odnosu na 2022, u suprotnosti sa trendom industrije.

J.D. Power je anketirao kupce novih vozila vezano za prva tri meseca vlasništva i pratio probleme na 100 vozila (PP100) kako bi izmerio performanse brenda. Ovo su dostignuća italijanskog brenda:

  • Alfa Romeo je prva među premijum brendovima i treća u industriji, što je poboljšanje od 24 mesta u odnosu na poziciju 2022.
  • Alfa Romeo, zajedno sa brendom Maserati, je premijum brend s najvećim poboljšanjem.
  • Alfa Romeo Stelvio je najbolji kompaktni premijum SUV

Alfa Romeo je na najvišoj stepenici podijuma premijum brendova i na trećem mestu u celoj industriji u J.D. Power američkoj studiji inicijalnog kvaliteta (IQS) za 2023. godinu. Alfa Romeo se popela za 24 mesta – najveći skok u ovogodišnjem IQS-u – i završila na prvom mestu među premijum brendovima i treća u industriji. Štaviše, Alfa Romeo Stelvio je takođe osvojio najviše odlikovanja u segmentu kompaktnih premijum SUV-ova studije.

Žan Filip Imparato (Jean Philippe Imparato), Izvršni direktor brenda Alfa Romeo: „Ovaj rezultat je izvor velikog ponosa za Alfa Romeo, i prirodna posledica izuzetnog rada celog tima. Ekstremna pažnja koju posvećujemo kvalitetu počinje u našim fabrikama u Italiji i ostaje pored naših kupaca. Ova dostignuća pokazuju da smo na pravom putu. 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime