Naslovna INFO BMW: Aufwiedersehen V8

BMW: Aufwiedersehen V8

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jedno poglavlje ere motora s unutrašnjim sagorevanjem u Minhenu, privedeno je kraju, ukazujući na tekuću tranziciju u automobilskom svetu.

Naime, 10. novembra okončana je proizvodnja V8 motora u BMW-ovoj fabrici u Minhenu. Ovaj proizvodni pogon će evoluirati u montažnu halu za buduće modele automobila, opremljene čisto električnim pogonom.

Prošle nedelje, Ilka Horstmajer, članica odbora odgovorna za ljudske resurse, rekla je da 1.200 veštih radnika, koji su radili na proizvodnji motora SUS, prolazi kroz dodatnu obuku da bi preuzeli nove uloge u okviru bavarske kompanije. Međutim, to ne znači da je došlo do kraja proizvodnje motora u Nemačkoj. Uprkos poslednjem pozdravu proizvodnji konvencionalnih agregata u Minhenu, BMW ostaje na čelu industrije po pitanju pogonskih agregata.

BMW Steyr fabrika u Austriji će nastaviti s proizvodnjom N63 i S63 motora, koje i dalje koriste neki modeli, uključujući i one koji ne nose BMW-ovu oznaku. Pored toga, fabrika British Hams Hall, sada je jedini proizvođač novog S68 agragata, kao i svih N74 jedinica, dodatno diversifikujući BMW-ovu proizvodnu mrežu.

Odluka da se okonča proizvodnja motora s unutrašnjim sagorevanjem u glavnoj fabrici u Minhenu, strateški je potez u cilju pripreme ovog pogona za dolazeću Neue Klasse generaciju automobila. Proizvodnja će započeti 2025., označavajući početak jedne nove ere BMW-ovih električnih vozila. U međuvremenu, Bavarci će u svojoj prestonici nastaviti da proizvode uspešni i4 Gran Coupe.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime