Naslovna ECO2 BMW ulaže gotovo milijardu evra u fabriku u Meksiku

BMW ulaže gotovo milijardu evra u fabriku u Meksiku

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW ubrzava svoje proizvodne planove vezane za električne automobile, najavljujući investiciju od 800 miliona evra u meksičku fabriku San Luis Potosi.

Pripreme su vezane za pristizanje nove generacije električnih automobila na Neue Klasse arhitekturi.

Nakon najave investicije vredne 1,7 milijardi dolara u oktobru, radi proširenja kapaciteta fabrike u Spartanburgu u SAD, BMW planira da dodatno pojača severnoameričke proizvodne potencijale, kako je objasnio Milan Nedeljković, član upravnog odbora BMW-a AG: „Mi se sistematski pripremamo za uspostavljanje proizvodne mreže vezane za električne automobile. Ulažemo 800 miliona evra u fabriku u Meksiku, što će kreirati oko 1.000 novih radnih mesta.”

500 miliona evra će biti ostavljeno sa strane za novi centar za sklapanje vozila na 85.000 m2, predviđen za visokonaponske bagerije za električna vozila.

Postavši operativna 2019., ova fabrika ima oko 3.000 zaposlenih, a dodaće još 500 radnih mesta u okviru nove investicije. Ovaj pogon već sada proizvodi neke od najpopularnijih modela, snabdevajući 74 globalna tržišta, a odigraće ključnu ulogu kako BMW bude povećavao obim proizvodnje nove generacije električnih automobila.

Ovaj objekat će biti deo BMW-ove iFactory proizvodne strategije, fokusirajući se na fleksibilnost, „zelena“ rešenja i solucije koje podrazumevaju štednju i digitalizaciju.

BMW u modernu eru sa svojim osnovnim brendom ulazi s novom Neue Klase platformom, na kojoj će počev od 2025. počivati novi EV modeli bavarske marke.

Očekuje se da prvi Neue Klasse automobili siđu s proizvodne linije u Debrecinu u Mađarskoj 2025., nakon čega će se isto desiti i u fabrici u Minhenu. Od 2027. obim će biti povećan sa stavljanjem u pogon fabrike San Luis Potosi u Meksiku.

Da podsetimo, Neue Klasse elektromobili će koristiti nove, okrugle litijum-jonske ćelije, razvijene za potrebe šeste generacije elektropogona.

Po BMW-u, ovaj novi format će povećati energetsku gustinu za preko 20 odsto, ubrzati punjenje i produžiti domet za do 30 odsto. U međuvremenu, emisija CO2 će biti redukovana za do 60 odsto, jer će se snabdevači oslanjati na obnovljive izvore energije, a „u slučaju sirovina poput litijuma, kobalta i nikla, koristiti izvestan procenat sekundarnih sirovina, odnosno onih koji su već u ciklusu“.

Bavarski proizvođač ima za cilj da do 2030. elektromobili čine polovinu ukupne prodaje, za šta kompanija kaže da može biti ostvareno ranije. BMW nastavlja investiranje u proizvodne mogućnosti vezane za električna vozila da bi u tome uspeo.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime