Naslovna INFO Porsche 911 dobija novi atmosferski bokser motor

Porsche 911 dobija novi atmosferski bokser motor

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Biće dostupan i u twin-turbo izdanju.

Porsche 911 se sprema za redovnu restilizaciju, koja će biti obavljena tokom ove godine.

Interno poznata kao „992.2“, ažurirana varijanta kultnog modela iz Cufenhauzena navodno dobija novo „srce“. Car and Driver u najnovijem izveštaju tvrdi da se radi od 3,6-litarskom šestocilindarskom bokseru, koji će biti dostupan u atmosferskoj i twin-turbo konfiguraciji.

Ovaj motor neće biti dodatak postojećoj ponudi, već će zameniti postojeće jedinice. Navodno, GTS će usvojiti atmosfersku verziju uparenu s blago hibridnim sistemom. Ovo će predstavljati radikalnu promenu, budući da aktuelni 911 GTS koristi 3,0-litarski twin-turbo motor.

Dok bi radna zapremina agregata u GTS-u mogla da poraste s 3,0 na 3,6 litara, kod Turbo modela bi mogla da se smanji s 3,8 na 3,6 litara. Potentnije varijante će zadržati twin-turbo postavku, koja trenutno isporučuje 580 ks i 750 Nm u Turbu, odnosno 650 ks i 800 Nm u Turbo S modelu. S druge strane, GT3 zadržava 4,0-litarski atmosferac uz mali prirast u snazi.

Car and Driver kaže da ranije potvrđeni, elektrifikovani 911, neće biti „plug-in“ hibrid, tako da vlasnici neće morati da mu pune bateriju. Ona će biti podržana od strane motora SUS i sistema regenerativnog kočenja. Očekuje se da elektromotor od devedesetak konjskih snaga, postavljen ispod rezervoara goriva, dobija energiju iz male baterije od 2 kWh, služeći za pokretanje prednjih točkova.

Ova hibridna postavka, koja će ukupnu masu vozila opteretiti s tek dvadesetak dodatnih kilograma, biće bazirana na 3,0-litarskom twin-turbo bokser motoru, koji isporučuje nepotvrđenih 400 ks i 470 Nm. Uz asistenciju elektromotora, ukupna izlazna snaga bi trebalo da iznosi 485 konja i 645 Nm. Potentniji 911 hibrid navodno dobija 535 ks, dok bi perjanica u vidu GT2 RS mogla takođe da usvoji hibridni pogonski sklop s oko 800 ks.

Naravno, budući da se radi o glasinama, sve ovo treba uzeti s blagom rezervom. Ono što je sigurno je da 911 uskoro postaje hibrid, dok čisto električni model neće stupiti na scenu tokom ove dekade.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime