Naslovna INFO Euro Truck Simulator 2 “zapadni Balkan” ekstenzija vodi igrače u osam zemalja...

Euro Truck Simulator 2 “zapadni Balkan” ekstenzija vodi igrače u osam zemalja (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Verovatno najskuplji kamionski simulator, Euro Truck Simulator 2, dobija proširenje.

Ekipa iz SCS Softwarea je nedavno obelodanila da će naredni veliki paket za preuzimanje (DLC) odvesti igrače na zapadni Balkan.

Neki koji su obratili pažnju na izazov pod imenom „lov na jaja“ za ovogodišnji Uskrs, mogli su da pretpostave da novi paket dolazi, ali oni koji nisu, sada znaju da je zapadni Balkan novo proširenje Euro Truck Simulatora 2.

Ono što je još važnije, SCS Software je otkrio da DLC za zapadni Balkan ima jednu od najvećih mapa, i budući da se razvoj preklapa s radom na drugim sadržajima, nova ekstenzija je tek u ranoj fazi razvoja. Lepša strana svega je što je tim potvrdio da je u punoj brzini kada je proizvodnja u pitanju, što je razlog zašto je bio u mogućnosti da proširenje učini oficijelnim.

Da bi fanovima pružio uvid u ono što dolazi, SCS Software je potvrdio neke od zemalja koje će igrači Euro Truck Simulatora 2 moći da posete: Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Severna Makedonija, Srbija i Slovenija.

Uzimajući u obzir broj uključenih zemalja u novu ekstenziju, ovo je prilično masivan poduhvat za SCS Software, tako da će verovatno biti potrebno neko vreme da ovo proširenje pristigne. Pored toga, programeri su najavili da će mnoge stvari koje ove zemlje mogu da ponude u smislu industrije, prirode, putne mreže itd., biti uključene u ekstenziju.

Dok ne dobijemo više detalja u vezi s narednim proširenjem Euro Truck Simulatora 2, možete uživati u prikazima koje je objavio SCS Software. Takođe, Euro Truck Simulator 2 – West Balkans stranica je na Steamu, tako da ljubitelji ove igre mogu da je stave na listu želja da bi saznali više detalja u vezi s onim što treba da pristigne.

Auto Moto Show

Izvor: SCS Software

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime