Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Novi BMW X2 premijerno predstavljen u Beogradu

Novi BMW X2 premijerno predstavljen u Beogradu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW X2 druge generacije premijerno je predstavljen u The BMW Storeu u  Galeriji Beograd, gde će biti ekskluzivno izložen do 5. decembra.

Novi BMW X2, koji je od  sada po prvi put dostupan električnoj verziji, karakterišu atraktivni sportski dizajn i inovativne  digitalne opcije koje ga sada pozicioniraju u još višu klasu u pogledu performansi i dizajna. 

Novajlija poseduje ekspresivan dizajn i u odnosu na prethodnu generaciju duži je za 194, širi za  21 i viši za 64 milimetra. Pored toga, povećano je i međuosovinsko rastojanje koje omogućava veći  prostor za svih pet sedišta i u prtljažniku (od 560 – 1.470 litara, u zavisnosti od varijante modela). 

Prednji deo novog BMW X2 odiše samopouzdanjem, koje je upotpunjeno upečatljivim elementima  poput LED farova i šestougaone BMW prednje maske, koja se, po prvi put za premijum kompaktni  segment, može opciono poručiti sa BMW Iconic Glow osvetljenjem. Linija krova stvara atraktivnu  siluetu u prepoznatljivom stilu BMW-ovih SAC modela, odajući sportski utisak, što je obogaćeno  spojlerom i atraktivnim branikom. 

S druge strane, karakteristike dizajna specifične za M, kao što su dva para završetaka izduvnih cevi integrisanih u  zadnju masku, obezbeđuju modelu BMW X2 M35i xDrive posebno dinamičnu auru. M Sport paket je  dostupan za sve ostale varijante modela, uključujući i novi, potpuno električni BMW iX2, te  obezbeđuje i aerodinamički optimizovane detalje eksterijera. 

Unutrašnjost novog BMW-a X2 poseduje moderan i vrhunski ambijent sa sportskim detaljima.  Elegantna instrument tabla, na kojoj se nalazi BMW zakrivljeni ekran, spojena je u kabini sa  „plutajućim“ naslonom za ruke i integrisanim kontrolnim ostrvom. Nova sedišta se opciono nude u  Veganza perforiranim oblogama i Vernasca koži sa atraktivnim štepovima kao alternativa  standardnim platnenim presvlakama. Sportska sedišta dolaze kao opcija, uz mogućnost električnog  podešavanja sa memorijskom funkcijom, lumbalnim osloncem i funkcijom masaže. 

Dvozonska automatska kontrola klime, navigacioni sistem i sportski kožni volan su standardni u  novom BMW-u X2, kao i automatsko otvaranje prtljažnika, četiri USB-C porta i utičnica od 12V na  centralnoj konzoli i u prtljažniku. Broj dostupnih sistema za pomoć vozaču i digitalnih usluga takođe  se značajno povećao u odnosu na prethodni model. Među dostupnim opcijama za poboljšanje  njegovog premijum karaktera su paket retrovizora, grejanje volana i Harman Kardon zvučni sistem,  dok je jedna od najatraktivnijih opcija – panoramski stakleni krov. 

Čisto električna varijanta BMW iX2 xDrive30 biće dostupna od samog lansiranja. Njegove dve  izvanredno integrisane pogonske jedinice, jedna na prednjoj osovini i jedna na zadnjoj, zajedno isporučuju sistemsku snagu od 230 kW/313 ks i ukupan maksimalni obrtni moment od 494 Nm. 

iX2 xDrive30 ubrzava od 0 do 100 km/h za 5,6 sekundi i ostvaruje maksimalnu brzinu od 180 km/h.  Visokonaponska baterija kapaciteta 64,8kWh upotrebljive energije u kombinaciji sa visokom  efikasnošću pogonskog sistema omogućava domet od 417 – 449 kilometara po WLTP standardu.  Adaptivna rekuperacija i funkcija MAX RANGE takođe doprinose izvanrednim brojkama kada je reč o  dometu. Novi BMW iX2 podržava Plug & Charge funkciju. 

BMW X2 M35i xDrive, sa svojim prepoznatljivim M dizajnom i karakteristikama upravljanja poseduje  2,0-litarski četvorocilindrični motor koji proizvodi maksimalnu snagu od 221kW/300KS i ubrzava do  100km/h za 5,4 sekunde. Efikasni benzinski i dizel motori i sedmostepeni Steptronic menjač sa  duplim kvačilom dolaze kao standard. Trocilindrični benzinski agregat iz najnovije modularne  generacije porodice motora pokreće novi BMW X2 sDrive20i. U kombinaciji sa 48V mild hibridnim  sistemom, 1,5-litarski motor isporučuje maksimalnu snagu od 125 kW/170 ks. 

Četvorocilindarski dizel motor u novom BMW-u X2 sDrive18d takođe je prošao kroz opsežnu  nadogradnju i proizvodi maksimalnu snagu od 110 kW/150 ks. Svi motori sa unutrašnjim  sagorevanjem dostupni za novi BMW X2 se standardno povezuju sa sedmostepenim Steptronic  menjačem sa dvostrukom spojnicom. Novi BMW iX2 xDrive30 se standardno dolazi sa 17-inčnim točkovima  sa aerodinamično optimizovanim dizajnom, dok modeli BMW X2 sDrive20i i BMW X2 sDrive18d  imaju točkove od 18 inča. BMW X2 M35i xDrive ima 20-inčne M točkove, dok su točkovi od 18 do 21  inča dostupni opciono. 

Najnovija verzija BMW-ovog iDrive sistema sa korisničkim interfejsom 9.0 koji ima QuickSelect  funkciju brzog pristupa je ugrađena u novi X2. Zasnovan na BMW-ovom Operativnom sistemu  9, ukombinovan je zajedno sa zakrivljenim ekranom i BMW-ovim inteligentnim ličnim  asistentom. 

Standardni i opcioni sistemi pomoći za automatizovanu vožnju i parkiranje povećavaju udobnost i  bezbednost, kako u svakodnevnoj vožnji tako i na dužim putovanjima. Standardne karakteristike  uključuju najnoviju verziju sistema za upozorenje na prednji sudar, tempomat sa funkcijom kočenja,  informacije o ograničenju brzine i upozorenje o napuštanju trake sa funkcijom povratka u traku.  Asistencija pri parkiranju uključujući kameru za pomoć pri vožnji unazad i asistent za vožnju unazad  takođe su deo standardne opreme. 

Lista opcionih funkcija uključuje delimično automonmu vožnju, adaptivni tempomat sa funkcijom  Stop & Go, BMW Head-Up displej, kao i funkcije Surround View (kamere 360), Remote 3D View (3D  daljinski prikaz), BMW Drive Recorder i Remote Theft Recorder. Postojeće funkcije se mogu  unapređivati i pomoću opcije Remote Software Upgrades (daljinsko ažuriranje softvera). 

Novi BMW X2 u Srbiji je dostupan po početnoj ceni od 46.830€, odnosno 65.660€ za čisto  električnu verziju.

Izvor: Delta Motors

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime