Naslovna AKTUELNO Kia Niro “Ženski automobil godine 2023.”

Kia Niro “Ženski automobil godine 2023.”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

„Ženski automobil godine 2023.“ je Kia Niro. Šezdeset tri automobilske novinarke iz 43 zemlje, učestvovale su u ovogodišnjem izboru, testirajući 59 kandidata.

Na kraju, Kia Niro je na „Dan žena“ proglašena pobednikom.

Novinarke su odabrale najbolje automobile u šest kategorija, a pobednici pod klasama, objavljeni prošlog meseca, učestvovali su u izboru za apsolutnog pobednika. Samim tim, Niro se takmičio protiv Audija RS3, Citroena C5 X, Ford Rangera, Jeep Avenger i Nissan X-Traila, gde je svaki od navedenih modela trijumfovao u nekoj od kategorija:

  • Urbani automobil godine 2023.: Kia Niro
  • Performantni automobil godine 2023: Audi RS3
  • Porodični SUV godine 2023.: Jeep Avenger
  • Veliki automobil godine 2023.: Citroen C5 X
  • Veliki SUV godine 2023: Nissan X-Trail
  • 4×4/kamionet 2023.: Ford Ranger

„Ovogodišnje glasanje je bilo posebno teško zbog visokog nivoa svih kandidata“, rekla je Marta Garsija, izvršna predsednica WWCOTY-ja. „Svaki od finalista je imao dovoljno vrlina za osvajanje trofeja.“

Kia je predstavila novi Niro krajem 2021., kada je ovaj SUV/krosover privukao pažnju automobilske javnosti zbog svog smelog novog dizajna. Niro je, što se tiče stajlinga, inspiraciju u najvećoj meri pronašao u Habaniro konceptu.

Novajlija je veći od prethodnika, što znači da raspolaže prostranijim enterijerom i izdašnijim prtljažnim prostorom. Kabinski prostor je takođe značajno revidiran. Armaturna tabla sada ugošćuje dva ekrana, uz sve moguće sisteme i elemente opreme aktuelne u današnje vreme, poput ventilisanih prednjih sedišta, mogućnosti bežičnog punjenja mobilnih telefona, Harman Kardon audio uređaja s osam zvučnika itd.

Prošle godine, 56 novinarki iz 40 zemalja odabrale su Peugeot 308 kao „Ženski automobil godine 2022.“, između 65 kandidata.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime