Naslovna INFO Toyota Proace Max zaokružuje elektrifikovanu gamu modela Toyota Professional

Toyota Proace Max zaokružuje elektrifikovanu gamu modela Toyota Professional

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Osnaženom i proširenom elektrifikovanom ponudom komercijalnih modela, upotpunjenom beskompromisnom posvećenošću i brigom o potrebama kupaca, gama Toyota Professional pruža najpotpuniji izbor do sada, što omogućava Toyotin kontinuirani rast u sektoru komercijalnih vozila.

Toyotina tehnologija lakih komercijalnih vozila, koja je inače vodeća u tom segmentu, od konkurencije se razlikuje unapređenim, smelim i robusnim izgledom cele lepeze modela koja se može pohvaliti vodećim mogućnostima na tržištu za transport tereta.

U centru pažnje je potpuno novi PROACE MAX, koji se kao deo ponude vozila sada pridružuje proširenoj porodici s oznakom PROACE, uporedo s usavršenim verzijama PROACE i PROACE CITY. Istovremeno, Hilux Hibrid 48V donosi novu elektrifikovanu varijantu popularnog Toyotinog kamioneta.

Upečatljiv, svež dizajn prednjeg dela kojim se odlikuje gama PROACE naglašava Toyotin identitet i odaje upečatljiv prvi utisak, zahvaljujući čistijoj površini prednje strane vozila. Najnovija tehnologija potpunog LED osvetljenja i aluminijumski naplaci obećavaju još prepoznatljiviji izgled, u zavisnosti od nivoa opreme.

Moderni enterijeri kabine mogu se pohvaliti novim dizajnom upravljača, kao i najnovijom ugrađenom opremom u zavisnosti od nivoa paketa opreme, uključujući potpuno digitalne ekrane i savremeni infotainment sistem s ugrađenom navigacijom, uz bežično povezivanje s funkcijama Apple CarPlay ili Android Auto.

Povezane usluge će obezbediti dodatni kvalitet neophodan za svakodnevne aktivnosti i biće dostupne za svaki paket opreme modela PROACE porodice od samog početka prodaje.

U skladu s Toyotinim svestranim pristupom neutralnosti po pitanju ugljenika, sva PROACE vozila se nude kao električna vozila na baterije (BEV) koja isporučuju nulte emisije izduvnih gasova, bez žrtvovanja praktičnosti i pouzdanosti.

Nudeći elektrifikovane opcije u celoj gami proizvoda Toyote Professional, Toyota ima na umu važnu činjenicu da je kupcima neophodan niz pristupačnih i praktičnih rešenja kako bi se odmah pospešio tempo smanjenja CO2, pružajući pretpostavke da se obezbedi uspešan prelazak na mobilnost s nultom emisijom u budućnosti.

Toyota Proace Max za teške uslove

Kao najveće vozilo u gami Toyota Professional, PROACE MAX predviđen je za teške uslove rada, a dostupan je u šest konfiguracija, s dva međuosovinska rastojanja, tri dužine i tri visine, i ima više opcija za prevoz tereta. U svojoj najsnažnijoj specifikaciji PROACE MAX Electric ima najbolji tovarni kapacitet u klasi zapremine 17 m³.

Utovar i istovar su jednostavni zahvaljujući vratima pune visine i praktičnom pravouganom otvoru, s niskom ivicom poda koja omogućava lak pristup. Po prvi put na Toyoti vrata se otvaraju pod uglom od čak 270 stepeni, maksimizirajući time prostor za utovar i pristup kabini.

Najnovija baterijska električna tehnologija pruža udobnost vožnje bez emisije štetnih gasova, uz praktičnu prednost koju pruža domet vožnje do 420 km (po WTLP standardu).

Zahvaljujući Toyotinim beskompromisnim standardima kvaliteta, PROACE MAX platforma takođe omogućava brojne konverzije. Dostupan je kao jednostrani ili trostrani kiper, uključujući opcioni raspored u verzijama Chassis, Platform i Crew Cab kabine s dva reda sedišta.

Moderni i praktični modeli: Proace i Proace City

Praktična vozila PROACE i PROACE CITY imaju privlačna vizuelna unapređenja i najnoviju tehnologiju u oba kombija, dok PROACE VERSO i PROACE CITY VERSO poboljšanja dobijaju u putničkim konfiguracijama, naglašavajući širok izbor praktičnih rešenja u okviru Toyota Professional linije.

PROACE kombi dolazi s najboljim opcijama pogonskog sklopa u klasi, a s najnovijom tehnologijom EV baterija druge generacije će imati povećanje dometa za 20 km, ukupno do 350 km. PROACE takođe ima nosivost koja odgovara njegovim performansama, zahvaljujući kapacitetu do 6,6 m³ i najboljoj nosivosti u klasi do 1.400 kg, dok u PROACE VERSO konfiguraciji putničkog vozila može udobno da sedi do devet putnika.

Prenošenje tereta je izuzetan atribut praktičnog modela PROACE CITY, koji je vodeći u svojoj klasi u prevozu i tereta i putnika. Kombi pametnim rešenjima omogućava raspoloživi prostor zapremine 4,4 m³ i nosivost do 1.000 kg tereta, u zavisnosti od pogonskog sklopa. Najnovija tehnologija EV baterija u isto vreme pruža najbolji domet u klasi od 330 km, što je 50 km više u odnosu na trenutnu generaciju. U sve varijante kombija udobno se mogu smestiti tri putnika napred, dok PROACE CITY VERSO sa sedam sedišta nudi povećan kapacitet za prevoz putnika.

Hilux Hybrid s 48-voltnim sistemom podiže ovaj legendarni model na viši nivo

Ponuda Toyota Professional je takođe proširena novim modelom Hilux Hybrid 48V, koji pruža bolje rezultate po pitanju ekonomičnosti u potrošnji goriva i naprednih performansi u vožnji, dodatno poboljšavajući izvanredne mogućnosti ovog kamioneta na putu i van njega.

Pored legendarne izdržljivosti i pouzdanosti po kojima je Hilux poznat od ranije, novi Hilux Hybrid 48V ima brži odziv na komandu gasa i linearno ubrzanje, s poboljšanim terenskim performansama, pre svega zahvaljujući ravnomernijem ubrzanju kada se kreće po neravnom terenu, ali i regenerativnom kočenju prilikom vožnje nizbrdo. Poboljšanja u vožnji omogućena su bez ikakvog kompromisa u pogledu vuče i nosivosti, koji ostaju izuzetni sa 3.500 kg, odnosno 1.000 kg.

Toyota misli na kupce

Unapređena gama Toyota Professional predstavlja nastavak posvećenosti komercijalnim vozilima, jer Toyota ima za cilj da iz godine u godinu nastavi s povećanjem obima prodaje u ovom sektoru, koji je iznosio 119.000 jedinica u 2022. godini, a ove godine je na putu da postavi novi prodajni rekord.

Toyota to namerava da postigne širokom ponudom vozila povezanom sa snažnim fokusom na korisničku podršku, što uključuje konkurentno finansiranje i osiguranje, garancije i pomoć na putu koje pružaju Toyota Financial Services, KINTO i Toyota Insurance Services, što donosi bezbrižnost, baš kao i zamenska vozila koja će biti ponuđena kupcima kako bi odmah nastavili svoje putovanje i poslovne obaveze.

Da bi se poboljšalo iskustvo od kupovine do korišćenja, novorazvijeni Toyotini profesionalni centri će obezbediti posebnu stručnu podršku za komercijalna vozila i objekte za servisiranje.

Najnovija ponuda dodatne opreme uključuje i praktična rešenja za prevoz i smeštaj stvari, kao i opcije bezbednosti i zaštite za dodatnu bezbrižnost.

Dodatni detalji o Toyotinim vozilima namenjenim privredi i uslugama biće predstavljeni na Toyota Kenshiki forumu krajem ovog meseca.

Izvor: Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime