Naslovna AKTUELNO “Švajcarski nož među dronovima” sve bliži serijskoj proizvodnji

“Švajcarski nož među dronovima” sve bliži serijskoj proizvodnji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ako niste čuli za Aero2, verovatno ćete saznati za njega kada bude ušao u službu.

Ova netipična letelica, sa svim kvalitetima koji krase jedan švajcarski proizvod, unapred je osvojila američko tržište.

Sada, veliki igrači u švajcarskoj avio-industriji udružuju snage u cilju snabdevanja proizvođača Aero2 najboljim mogućim komponentama.

Pre nekoliko godina, Dufour Aerospace je predstavio Aero2 kao „švajcarski nož među dronovima“, što je lako pamtljiva fraza koja se odnosi na svestranost dotične letelice. Ovaj kargo dron je u osnovi eVTOL, što znači da može vertikalno da poleće i da se spušta, poput helikoptera. U isto vreme, zahvaljujući neobičnom dizajnu krila koja se mogu iskositi i uspraviti, koristi sve prednosti aviona s fiksnim krilima, posebno na planu brzine i energetske efikasnosti.

Mada je dugačak samo 4,1 metar, s rasponom krila od 6,1 metar, Aero2 je iznenađujuće snažan. U standardnoj konfiguraciji spreman je da ponese teret od gotovo 40 kilograma na daljinu od 400 kilometara. Ovaj radijus, ekvivalentan tročasovnom letu, ostvaruje uz brzinu od 81 čvora (151 km/h), što može da zahvali hibridnom pogonskom sklopu.

Aero2 je dizajniran sa svestranošću na umu kada je o upotrebljivosti reč. U smislu pogona, može biti opremljen hibridnim sistemom koji se sastoji od četiri glavna elektromotora, jednim repnim motorom i dvocilindarskim bokser agregatom koji može da puni baterije tokom leta.

Pored toga, ovaj „Swiss Made“ dron nudi prednost u vidu fleksibilnosti po pitanju odnosa tereta i dometa. To znači da može menjati opterećenje za duži domet. Drugim rečima, maksimalan teret podrazumeva minimalan radijus. S druge strane spektra, domet može da se poveća na 750 nautičkih milja (1.390 kilometara), što podrazumeva let dug više od deset časova, ukoliko teret padne na samo 10 kilograma.

Kada je o bezbednosti reč, Aero2 (koji je dizajniran za bespilotne operacije) kreiran je tako da obezbeđuje nastavak leta i bezbedno ateriranje čak i u slučaju otkazivanja nekog od motora.

Od početka ove godine, Dufour Aerospace je u procesu biranja švajcarskih partnera koji će pomoći kompletiranju Aero2 i njegovo stavljanje u funkciju. Aerolite AG je poslednji među njima. Poznata kao ekspert u kreiranju lakih avionskih komponenti, ova firma će proizvesti strukturalne delove za gondolu i rep Aero2. Inicijalno, saradnja će biti ograničena na četiri prototipa, ali bi mogla da se produži u bliskoj budućnosti i prenese se na serijsku proizvodnju.

Ovaj 100 odsto švajcarski dron sa specifičnim dizajnom krila, javni debi će imati u Americi. Spright, tamošnji operater, zvanično je prvi kupac ovog kargo drona. Glavno polje rada će biti povezano s isporukama medicinske robe na srednje distance. U Dufouru se nadaju da će serijsku verziju imati spremnu do 2025.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime