Naslovna ECO2 Xiaomi elektromobil pristiže s 800-voltnom platformom

Xiaomi elektromobil pristiže s 800-voltnom platformom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dizajn budućeg automobila kineskog tehnološkog giganta Xiaomi, daleko je od poznatog.

Ipak, sada bismo možda mogli da imamo bolji uvid u količinu snage kojom će kineski elektromobil raspolagati. Naime, na globalnoj mreži se pojavila fotografija sa specifikacijama baterije, sugerišući da se radi o 800-voltnoj platformi s kapacitetom od preko 100 kWh.

Da podsetimo, Xiaomi Automotive postoji neke dve godine i tek treba da skine veo sa svog prvog automobila. Xiaomi Corporation s druge strane, drugi je po veličini proizvođač mobilnih telefona na svetu, što je doprinelo širenju poslovanja kompanije na proizvodnju televizora, dronova, pa čak i ekosistema Xiaomi Smart Home proizvoda.

Sedište Xiaomi Automotivea je Pekingu, gde namerava da proizvodi do 300.000 vozila godišnje. Do sada nije bilo informacija o proizvodnji baterija, ali s obzirom na ekspertizu kineske kompanije u ovom domenu, razvoj sopstvene platforme u najvećoj meri ima smisla, što je gotovo i potvrđeno nakon neosnovanih glasina u vezi s potencijalnim zajedničkim brendiranjem vozila s BAIC-om u Kini.

Poslednje informacije datiraju iz marta, kada je Xiaomi ponovo samostalno preuzeo razvoj svog elektromobila, uz vesti da je napredak na tom planu „premašio očekivanja“. Ovo ažuriranje je usledilo nakon nekih navodnih „procurelih“ prikaza kamufliranog Xiaomijevog automobila, za koji se očekuje da će s proizvodnjom započeti u prvoj polovini 2024.

U međuvremenu, pojavila se još jedna „procurela“ fotografija, ovoga puta baterije, što sugeriše da Xiaomi Automotive zaista ubrzano napreduje i po svemu sudeći zna šta radi, posebno ako bude sposoban da isporuči platformu po prvobitno obećanoj ceni.

Fotografija Xiaomi baterije od 101 kWh se čini autentičnom. Postavio ju je MetaAuto na kinesku društvenu mrežu Weibo, a ono što možemo da vidimo je Xiaomijev logo uz navedene specifikacije:

  • naziv modela: A1310C
  • broj komponente: P000000367001
  • proizvodni kod: F47832
  • litijum-jonska hemija
  • 726,7 V
  • 139 A
  • 101 kWh
  • 642 kilograma

Navedeni napon sugeriše da će baterija podržati ultrabrzo punjenje od 800 V, a 100 kWh kapaciteta deluje sjajno za jednu limuzinu, što bi trebalo da osigura impozantan domet. Neki korisnici na Weibo društvenoj mreži su istakli da bi moduli baterija trebalo da budu ternarni, ali da ne postoji način da se to potvrdi, sem da Xiaomi direktno podeli detalje.

Dakle, Xiaomi Automotive nije potvrdio da se radi o jednoj od njegovih EV baterija. Trenutno, sve što znamo je da kompanija planira da sledeće godine isporuči limuzinu opremljenu LiDAR sistemom koji isporučuje kompanija Hesai Technology iz Palo Alta u Kaliforniji. Očekuje se da će Xiaomijev elektromobil koštati oko 43.100 dolara, što je neverovatno niska cena za model s 800-voltnom platformom, 100-kilovatnom baterijom i LiDAR tehnologijom.

Ono što takođe znamo je da Xiaomi testira sopstveni sistem autonomne vožnje, za koji kaže da ima za cilj da bude na vrhunskom nivou u industriji do sledeće godine. U redu je sve to, ali hajde najpre da vidimo završen proizvod i prve isporuke. To bi trebalo da se desi negde tokom prve polovine 2024., a gotovo je sigurno da ćemo pre toga saznati više o Xiaomijevom elektromobilu, njegovim baterijama i svim relevantnim specifikacijama.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime