Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI Toyota MR-E: zamišljeni električni roudster kao naslednik kultnog MR2 (VIDEO)

Toyota MR-E: zamišljeni električni roudster kao naslednik kultnog MR2 (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyota možda ima više vozila u ponudi nego ikada ranije, ali ako joj nešto nedostaje, onda je to mali roudster, naslednik MR2 ikone.

Prva generacija datira iz sredine osamdesetih, kada je lansirana s različitim pogonskim sklopovima. Egzistirala je do 1989., kada je na scenu stupila druga generacija s motorima veće radne zapremine. Verovatno najpoznatiji je model treće generacije, lansiran 1999.

Brendiran kao MR2 Roadster u Evropi (sem Francuske i Belgije gde je bio poznat kao MR Roadster) MR2 Spyder u SAD i MR-S u Japanu, ovaj mali sportski model je bio dugačak samo 3.886 milimetara. To ga je činilo 167 milimetara kraćim od šeste generacije VW Pola. Međuosovinsko rastojanje je iznosilo 2.451 milimetar, s tim što je motor bio centralno postavljen, a zbog inteligentnog inženjeringa, ovaj automobil je smatran boljom alternativom Mazdi MX-5.

Toyota je MR2 zadržala u porizvodnji do 2007., kada ga je definitivno ukinula. Od tada, bilo je brojnih priča o eventualnoj četvrtoj generaciji koja bi obogatila automobilski svet, mada do sada, nijedna od njih nije materijalizovana.

Japanski proizvođač je podgrejao ove nade 2021. s konceptom futurističkog izgleda, za koji su mnogi pomislili da je prethodnica serijskog modela, ali sada dve godine kasnije, čini se da je to bila neka vrsta „ispitivanja teritorije“. Naravno, treba imati u vidu da eventualni novi MR2 ne bi nužno bio bestseler, jer su u modi SUV/krosoveri, ali bi svakako pozitivno doprineo imidžu Toyote.

Međutim, moguća Toyota MR2 ostaje „tema dana“ u izvesnim krugovima, a sada je ponovo izbila u prvi plan izbog jednog CGI prikaza. Prisutni renderi su delo Theottle YouTube kanala, koji je zamislio kako bi nova mašina mogla da izgleda. Ako nekome izgleda poznato a posetilac je našeg sajta, razlog je taj što je digitalni ilustrator kao početnu tačku uzeo MG Cyberster, podarivši mu drugačiji prednji i zadnji deo, dostojan Toyotine „značke“.

I dalje ne znamo kakav je tačno pogonski sklop zadužen za Cyberster, ali u Kini dolazi u verzijama s 207 i 314 ks (sa zadnjim pogonom), dok perjanica s pogonom na sve točkove isporučuje čak 544 ks.

Hipotetička, rebrendirana verzija koja je nezvanično nazvana Toyota MR-E od strane dotičnog umetnika, takođe bi posedovala čisto električni pogonski sklop. Međutim, ovde se nameće pitanje da li u gami japanskog proizvođača ima mesta za tako nešto?

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime