Naslovna INFO Prethodnica nove Mazde MX-5 dolazi u vidu atraktivnog koncepta

Prethodnica nove Mazde MX-5 dolazi u vidu atraktivnog koncepta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi konceptni automobil koji ukazuje na budućnost Mazde MX-5, biće predstavljen na Salonu automobila u Tokiju u toku ove godine.

Japanska marka je potvrdila da će tema na tokijskom štandu biti „budućnost kreirana ljubavlju prema automobilima“, pokazujući „stalnu posvećenost kreiranju proizvoda koji zadovoljavaju ljubav kupaca prema vožnji i automobilima“.

Kao svedočanstvo ove ambicije, u centru izložbenog programa  japanskog proizvođača biće „novi konceptni automobil kreiran da simbolizuje temu izložbe“, a kao što možemo videti, radi se o razvoju elegantnog dvoseda, tiho predstavljenog na finansijskoj prezentaciji od prošle godine.

Zadnji svetlosni potpis prikazan u pregledu podudara se s onim kod kupea, s četiri kružna elementa i osvetljenom „Mazda“ oznakom. Oblik zadnjeg difuzora je takođe sličan s ekstruzijama u vidu peraja, gde se luk susreće s odbojnikom.

Za kupe predstavljen u novembru 2022. se smatralo da je rani uvid u novu generaciju sportskog automobila, s obzirom da je prikazan uz fotografije u čast svake generacije MX-5.

Mazda će izložiti za sada neimenovani koncept na tokijskom salonu, uz nekoliko varijanti popularnog roudstera i nekoliko drugih atrakcija na temu MX-5, dodatno stavljajući akcenat na povezanost.

Portparol japanske kompanije je prethodno izjavio da je digitalni koncept „vizuelna studija“ modela, slično RX Vision konceptu prikazanom 2015., s namerom da demonstrira posvećenost marke automobilima koji pružaju uživanje u vožnji.

Njegova šasija, nakratko prikazana prošlog novembra, odlikuje se izdašnim prostorom za uzdužno postavljen motor, uz strukturu koja verovatno služi za smeštanje gorivnih ćelija ili baterija i nalazi se iza vozača. Međutim, odsustvo izduvnih cevi kod koncepta, u kombinaciji s Mazdinim kapitalnim investicijama u buduće elektromobile, čini se da potvrđuju da se radi o električnom modelu.

Šef Mazdinog evropskog odeljenja za razvoj i inženjering, Joahim Kunc, prošle godine je izjavio da „trajanje jedne generacije MX-5 u periodu od 10 godina nije problem za nas“, a s obzirom na aktuelni automobil lansiran 2015., i koji je suptilno ažuriran za 2024., nije za očekivati da bude ubrzo zamenjen.

„To je naša ikona i uvek ima specijalan tretman“, rekao je Kunc. „U ovom momentu, čini se da ćemo imati ovaj automobil zauvek, s njegovom veličinom, konceptom i motorom s unutrašnjim sagorevanjem. Naravno, jednog dana, moraćemo da ga elektrifikujemo, ali želimo da zadržimo ovaj čisti koncept.“

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime