Naslovna INFO BMW M3 Touring uskoro stupa na scenu u punom sjaju

BMW M3 Touring uskoro stupa na scenu u punom sjaju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW-ova M divizija slavi svoj 50. rođendan, a „žurka“ je već započela s M4 CSL-om. Ipak, još jedan novi model treba da stupi na scenu, verovatno sledećeg meseca, ukoliko je verovati najnovijim izveštajima. Radi se o pravoj automobilskoj „poslastici“, M3 Touringu.

Izazivač Audi RS4 Avanta i Mercedesa-AMG C63 Estate, BMW M3 Touring, u par navrata je „špijuniran“, a ovoga puta je „oko“ kamere uhvatilo enterijer.

Prva stvar koja se primećuje je iDrive 8 info-zabavni sistem, koji nije dostupan u M4 CSL. Zauzima dobar deo armaturne table, zajedno s digitalnim klasterom instrumentacije iza M volana, a može da se kontroliše putem rotacionog birača koji se nalazi odmah pored ručice menjača. Ono što je takođe primetno je obilje ugljeničnih vlakana.

Što se spoljašnjosti tiče, M3 Touring bi trebalo da poseduje identičan front kao M3 limuzina. Njegova naklonost porodičnoj eksploataciji će očigledno biti definisana dodatnim prtljažnim prostorom iza zadnjih sedišta. Takođe, posedovaće krovni nosač napravljen uz pomoć tehnologije 3D štampanja, agresivan zadnji difuzor, kvartet završetaka izduvnih cevi i posebne M naplatke i boje. Tipične M oznake će zaokružiti stajling, dodatno izdvajajući ovaj model od regularnih Touring primeraka.

Popularni, sportski premijum kompakt karavan, biće pogonjen čuvenim 3,0-litarskim rednim twin-turbo „šestakom“, a izveštaji sugerišu da će biti lansiran ekskluzivno u Competition izdanju, tako da možemo očekivati 510 ks (375 kW) i 650 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Mašina će raditi u sinergiji s osmostepenim menjačem s dvostrukom spojnicom, uz asistenciju od strane M divizije kalibrisanog xDrive pogona, koji akcenat stavlja na zadnje točkove.

U smislu pravolinijskih performansi, očekujemo da će sprint do „stotke“ obavljati za oko četiri sekunde, što će novi „Bimmer“ karavan staviti u ravan s RS4 Avantom, koji iz stanja mirovanja do 100 km/h ubrzava za 4,1 sekundu (maksimalna brzina ingolštatskog modela je elektronski ograničena na 250, odnosno 280 km/h, kada je automobil opremljen RS Dynamic paketom).

BMW M3 Touring neće biti dostupan za kupce preko „velike bare“, dok će isporuke u Evropi startovati u drugoj polovini godine, ubrzo nakon velike premijere, zakazane za jun.

Na kraju, šteta za te “dabrove zube” koji dominiraju prednjim delom, jer se stilski nikako ne uklapaju u karavansku formu BMW-ovog pulena.

Auto Moto Show

Naslovni render: Autospias

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime