Naslovna ECO2 Da li je to fascinantan novi model Honde na putu?

Da li je to fascinantan novi model Honde na putu?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda će 9. januara na CES-u u Las Vegasu predstaviti novo globalno električno vozilo, a prvi tizeri otkrivaju oštre linije koje izazivaju dozu uzbuđenja.

Dakle, japanski proizvođač će konačno lansirati novi elektromobil, a ono što dodatno raduje je što se nazire njegova atraktivna, klinasta forma.

Nažalost, to je otprilike sve što znamo za sada. Čak nije poznat ni naziv novajlije. Šef Honde, Tošihiro Mibe i izvršni potpredsednik, Šinđi Aojama, skinuće veo s novog modela tokom prezentacije na CES-u, gde će takođe biti predstavljena vizija Honde vezana za novu seriju elektromobila za globalno tržište.

Posvetljeni prikaz pruža nešto više detalja od originalnog tizera koji je lansirala Honda. Pruža nam uvid u luk točka i bočni retrovizor. „Nos“ vozila je naglašeno oštar, ali vodi do ravnog anfasa s izraženim spliterom. Što se dizajna naplataka tiče, primećujemo paoke koji se preklapaju.

Kako god Honda da nazove ovo vozilo, ono izgleda radikalno drugačije od bilo čega drugog s čisto električnim pogonom na čemu radi trenutno. Prologue krosover, primera radi, izgleda kao da može da primi motor SUS ispod haube, mada se radi o čisto električnom automobilu. Pored toga, za kinesko tržište su predviđeni SUV modeli prilično konvencionalnog izgleda.

Honda je 2022. najavila čitavu lepezu budućih elektromobila, uključujući i izvesnu sportsku ponudu. S obzirom na specifičnu formu koju možemo da uočimo na tizeru, vrlo je verovatno da se radi o automobilu orijentisanom na visoke performanse. Za sada, Honda nema čisto električnu ponudu u ovom segmentu.

Honda namerava da uvede na globalno tržište 30 električnih modela do 2030., kao i da do tada ostvari godišnju prodaju od dva miliona jedinica. Poređenja radi, Tesla je tokom 2022. na globalnom planu isporučio 1,31 milion vozila.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime