Naslovna INFO Škoda Auto: Novootvoreni Centar za isporuku delova u Indiji

Škoda Auto: Novootvoreni Centar za isporuku delova u Indiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto otvorila je svoj novi Centar za isporuku delova u Puneu u Indiji.

Pogon od oko 16.000 kvadratnih metara služiće kao prostor za pakovanje potpuno rastavljenih (CKD) kompleta za modele Kushaq i Slavia proizvedenih u Indiji. Odatle će se kompleti izvoziti u kontejnerima u Vijetnam na zavarivanje, bojenje i sastavljanje. U toku je izgradnja proizvodne linije u provinciji Quãng Ninh u Vijetnamu.

„Otvaranjem novog Centra za isporuku delova, krčimo put za izvoz CKD jedinica iz Indije u Vijetnam. Ovo predstavlja ključni korak u efikasnom iskorišćavanju sinergije između ovih strateški važnih tržišta. Dok se pripremamo za izvoz naših proizvoda na tržišta u razvoju, Centar za isporuku delova takođe može da posluži kao logističko središte za azijsku regiju.“

Andreas Dick, član uprave Škoda Auto za proizvodnju i logistiku

„Ova godina je obeležena 600.000-im izvezenim automobila za Škoda Auto Volkswagen India Private Limited iz Indije. Opslužujemo ključna međunarodna tržišta iz Indije, što je dokaz inženjerskih sposobnosti kojima raspolažemo. Osnivanje Centra za isporuku delova predstavlja strateški napredak u našim izvoznim mogućnostima. Ovaj objekat kombinuje modernu infrastrukturu i održivost, što nam omogućava efikasnije snabdevanje tržišta u razvoju. U isto vreme, nastavićemo da naglašavamo našu viziju da održivu, kvalitetnu mobilnost učinimo dostupnom širom sveta.“

Piyush Arora, generalni i izvršni direktor Škoda Auto Volkswagen India Private Limited

Sinergije kroz geografsku blizinu: izvoz CKD kompleta proizvedenih u Indiji u Vijetnam

Škoda Auto je 2021. predstavila Kushaq za indijsko automobilsko tržište, s proizvodnjom u Puneu. SUV srednje veličine, koji se temelji na verziji MQB-A0-IN modularne poprečne matrice, razvijen je u Indiji. To je bio slučaj i sa limuzinom Škoda Slavia, lansiranom godinu dana kasnije. Oba modela će se u bliskoj budućnosti izvoziti u Vijetnam kao CKD kompleti.
Delovi će se isporučivati iz novog logističkog čvorišta u Vijetnam preko luke Mumbai. Vozila će biti sastavljena i pripremljena za isporuku kupcima u fabrici u vlasništvu TC Grupe, vijetnamskog partnera kompanije Škoda Auto, u pokrajini Quãng Ninh. Namenska proizvodna linija u Vijetnamu je u izgradnji i trebalo bi da bude otvorena u prvoj polovini 2024.

Škoda Auto se širi u Vijetnam

Škoda Auto je 23. septembra službeno ušla na vijetnamsko tržište, obeleživši važan korak u svojoj strategiji internacionalizacije. Kupci sada mogu da kupe modele Karoq i Kodiaq uvezene iz Evrope. Sastavljanje vozila iz CKD kompleta uvezenih iz Indije počeće 2024. godine, prvo s modelom Kushaq, a ubrzo zatim i sa modelom Slavia. Škoda Auto takođe istražuje mogućnost uvođenja modela Superb i Octavia na vijetnamsko tržište u bliskoj budućnosti. Gledajući napred, češki proizvođač automobila planira proširenje svoje linije kako bi uključio seriju modela Enyaq kao odgovor na sve veću potražnju vijetnamskih kupaca za e-vozilima.

Izvor: Škoda

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime