Naslovna INFO VESTI Tizeri Škode Scale i Kamiq pred premijeru 1. avgusta

Tizeri Škode Scale i Kamiq pred premijeru 1. avgusta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Oba modela dobijaju tanja kućišta prednjih farova, novodizajnirane naplatke i druga unapređenja.

Budući da su s nama od 2019., došlo je vreme da Scala i Kamiq prođu kroz redovnu restilizaciju.

Škoda će blago revidiran hečbek i krosover predstaviti za dve nedelje, tačnije 1. avgusta, što znači da ćemo imati dvostruku premijeru. U međuvremenu, možemo da uživamo u nekoliko „tizera“, koji nam daju uvid u ono što možemo očekivati. Kao što smo spomenuli, oba modela dobijaju elegantnija, uža kućišta prednjih svetala, revidirane odbojnike, nove točkove i novi korporativni font za natpis na zadnjim vratima.

Uglavnom, ne očekujemo bilo kakve kapitalne promene na planu unutrašnjosti, gde će češka marka verovatno primeniti suptilne izmene koje će biti svojevrsna refleksija rešenja iz poslednje iteracije Fabije. Možda ćemo dobiti neki uvid u kabinski prostor do same premijere, ali o tom potom.

Ispod haube će se naći poznati agregati, 1,0-litarski, trocilindarski TSI i 1.5 TSI četvorocilindraš, upareni sa šestostepenom manuelnom ili sedmostepenom DSG transmisijom. Biće interesantno videti da li će TDI verzija ostati prisutna u ponudi, budući da se evropski proizvođači serijski oslobađaju „naftaša“ u malim gradskim automobilima.

Kamiq je bio drugi najbolje prodavani model Škode (posle Octavije) tokom 2022., kada je 96.300 jedinica isporučeno kupcima. Međutim, ova brojka uključuje i neznatno drugačiji Kamiq koji se proizvodi i prodaje u Kini od strane lokalnog SAIC-VW zajedničkog poduhvata. Što se Scale tiče, ona je daleko manje popularna, budući da njen plasman iz prošle godine iznosi 39.500 primeraka.

Škoda je bila zauzeta tokom 2023., radeći na Laurin & Klement verziji električnog SUV-a Enyaq, kao i planovima vezanim za lansiranje ni manje ni više nego šest elektromobila do 2026. U međuvremenu, nova generacije Kodiaqa i Superb će biti predstavljene na odvojenim događajima ove jeseni. U 2024., Octavia će proći kroz „zatezanje bora“, dok će lansiranje nove Fabije Combi odbačeno zbog strože ekološke regulative.

Da bi pojačala globalno prisustvo, marka iz Mlada Boleslave ulazi na vijetnamsko tržište, kroz saradnju s Thanh Cong Motor Vietnam (TC Motor). U prvoj fazi, automobili će se u Vijetnam uvoziti iz Evrope, ali od sledeće godine, na lokalnom planu će se sklapati Slavia hečbek i Kushaq krosover, u fabrici u provinciji Quảng Ninh.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime