Naslovna ECO2 Mercedes-Benz eActross 600 prevalio preko 1.000 kilometara s jednim punjenjem

Mercedes-Benz eActross 600 prevalio preko 1.000 kilometara s jednim punjenjem

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz eActross 600 električni kamion, prevalio je više od 1.000 kilometara kroz Alpe, uz samo jedno stajanje za punjenje baterija.

Razvojni inženjeri uspešno su kompletirali vožnju kroz Alpe u eActross 600 prototipu, u cilju testiranja dugoprugaškog transporta. Vozilo je natovareno s 40 tona tereta, da bi se od Štutgarta, preko Švapske Jure, uputio ka Bolcanu u Italiji.

Uprkos strmim nagibima i izazovnim putevima, Mercedes-Benzov električni kamion je za oko sedam sati prešao put od 530 kilometara do Bolcana, bez potrebe za stajanjem. Nakon punjenja baterija, inženjeri su se zaputili nazad ka Štutgartu, ponovo bez potrebe za dodatnim stajanjem.

Na taj način, 40-tonski eActross 600 je prešao put od preko 1.000 kilometara sa samo jednim stajanjem za dopunu baterija. U Mercedesu kažu da je ova demonstracija bila uspešna zbog kombinacije činilaca koju čine „efikasna vožnja, baterija visokog kapaciteta i visokoperformantna rekuperacija“.

Mercedes-Benz eActross 600 ima tri paketa litijum-gvožđe-fosfatnih baterija, s ukupnim instaliranim kapacitetom od preko 600 kWh u serijskoj proizvodnji. Kamion poseduje dva elektromotora od 400 kW, s tim što maksimalna snaga iznosi preko 600 kW.

Septembra 2022., Mercedes je saopštio da će vozna autonomija iznositi „oko 500 kilometara“ jednim punjenjem. Baterije ovog šlepera mogu od 20 do 80 odsto SoC da se napune za ispod 30 minuta. Inženjeri su eActross 600 kreirali tako da može da isporuči 1,2 miliona kilometara na putevima u periodu od preko 10 godina.

Mercedes-Benz Trucks će proizvoditi i tegljač i krute varijante eActrossa 600 nakon oficijelnog predstavljanja koje je obavljeno 10. oktobra. S proizvodnjom će krenuti 2024.

Izvor: Daimler Truck via EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime