Naslovna INFO Toyota Corolla za 2024: fokus na nove tehnologije

Toyota Corolla za 2024: fokus na nove tehnologije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyota je pripremila nove, napredne tehnologije radi unapređenja game modela Corolla planirane za 2024. godinu.

Izmene će doneti praktična i savremena rešenja koja će obuhvatiti ponudu Toyotinog veoma uspešnog modela srednje klase u verzijama Hatchback, Touring Sports i Sedan.

Nova gama automobila nudi pogodnost korišćenja digitalnog ključa zasnovanog na pametnom telefonu i uvodi nano (Nanoe-KX™) sistem za kvalitet vazduha, koji sprečava širenje virusa, bakterija, alergena i neprijatnih mirisa u vozilu. Dostupne su i nove opcije boja, uključujući sve moderniju super zelenu metalik nijansu.

Ove nove karakteristike doprineće još većoj privlačnosti koju je Corolla stekla primenom pete generacije Toyotine hibridno-električne tehnologije, dajući bolje performanse i duži domet u potpuno električnom režimu vožnje, uz smanjenje potrošnje goriva i nižu emisiju štetnih gasova.

Lak pristup s pametnim digitalnim ključem

Vlasnici Corolle mogu uživati u pogodnostima novog digitalnog ključa (Smart Digital Key) koji omogućava da se automobilu pristupi i vozi pomoću komandi s pametnog telefona kao alternativa standardnom, fizičkom ključu.

Smart Digital Key je kompatibilan sa Apple i Android telefonima, a omogućava čuvanje do pet pojedinačnih profila za svako vozilo. Ovlašćeni korisnik mora samo da ima telefon pri ruci da bi otključao vrata i pokrenuo automobil – nema potrebe da pokreće aplikaciju da bi dobio pristup.

Ovakva tehnologija olakšava deljenje pristupa automobilu između članova porodice ili davanje ovlašćenja trećim licima da koriste vozilo, kao što su, na primer, serviseri ili ekipe za pomoć i spasavanje. Sistem će takođe biti koristan i za raznovrsne potrebe vozača, kao što su platforme za deljenje automobila.

Jednogodišnja pretplata na ovu uslugu je uključena u krajnju cenu Corolle. Digitalni ključ je standardna opcija od Mid+ paketa opreme i dostupan kao opcija za modele sa Mid paketom.

Nanoe-X™ za bolji kvalitet vazduha

Uvođenjem nanoe-X™ tehnologije za prečišćavanje vazduha, sistem klimatizacije nove Corolle pobrinuće se za dobrobit svih u vozilu.

Sistem je razvijen u kompaniji Panasonic i sada je po prvi put predstavljen u nekom Toyotinom modelu u Evropi, a funkcioniše tako što dovodi trilione atomizovanih vodenih čestica nano veličine u ventilacioni tok strujanja vazduha. Ovi hidroksilni radikali su dokazani u nezavisnim laboratorijskim ispitivanjima* i potvrđeno je da imaju mnogobrojne korisne efekte kada se koriste u zatvorenim prostorima. Unutar vozila kao što je nova Corolla, to može obezbediti: 

  • smanjenje aktivnosti bakterija i virusa u vazduhu
  • pomaže u sprečavanju širenja buđi
  • zaustavljanje cirkulacije polena i drugih alergena, kao što su, recimo, oni povezani sa kućnim ljubimcima
  • razdvajanje opasnih materija koje se nalaze u česticama (PM 2.5)
  • uklanjanje čestih neprijatnih mirisa

Korišćenje nanoe-X™ takođe održava potreban nivo vlage u atmosferi kabine, što pozitivno utiče na ljudsku kožu i kosu.

Sve te pogodnosti omogućene se uvek kada se koristi sistem klimatizacije, ali su posebno dragocene kada se vozi u urbanim sredinama gde je zagađenje najveće, ili kada automobil redovno koriste različiti vozači i putnici. Sistem je standardni deo opreme nove Corolle od Mid+ paketa opreme.

* Detalje testiranja ove tenologije možete pogledati ovde: https://www.panasonic.com/global/hvac/nanoe/all/verification.html

Izbor novih boja

U skladu s najnovijim trendovima, Toyota uvodi novu, super zelenu metalik boju (Super Green) kao opciju za verzije Corolla Hatchback i Touring Sports. Ova bogato zasićena nijansa dostupna je isključivo u dvobojnoj završnoj obradi karoserije, u kombinaciji s kontrastnim crnim krovom i stubovima, pružajući prefinjen, ali i sportski izgled. Za verziju Sedan spremna je nova boja bogato sive nijanse (Precious Silver) koja automobilu pruža premijum izgled.

U bolje opremljenim paketima opreme, verzije s oznakom Corolla GR SPORT imaće novu Liquid Black završnu obradu detalja eksterijera, stvarajući savršen efekat tamnog, sjajnog hroma na spoljnim retrovizorima, umecima na pragovima i donjem delu prednjeg spojlera.

Izvor: Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime