Naslovna PREMIJERE Škoda restilizovala Scalu i Kamiq: nema više dizela u ponudi

Škoda restilizovala Scalu i Kamiq: nema više dizela u ponudi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Scala i Kamiq su prošli kroz redovnu restilizaciju, usvojivši brojne promene kako na planu spoljašnjosti, tako i unutrašnjosti.

Oba modela počivaju na MQB A0 platformi VW grupacije, profitirajući na redizajniranim farovima s opcionom matričnom LED tehnologijom.

Češka marka je takođe revidirala maske i zadnja svetla, s tim što model s povišenim klirensom sada poseduje signalne grupe u obliku slova „L“. U slučaju hečbeka, u igri je sportski izraženija prednja „suknjica“ u stilu Vision RS koncepta.

Proizvođač iz Mlade Boleslave je osvežio i katalog naplataka, s primercima novog dizajna, gde neki dolaze s aerodinamičkim insertacijama. Alu felne idu do 18 cola prečnika i poseduju srebrne ili crne akcente. Što se Scale tiče, kupci će moći da biraju između devet različitih finiša karoserije, uključujući ekskluzivnu „čelično“ sivu nijansu. Opcioni produženi zadnji prozor kod hečbeka s crnim staklom ostaje dostupan. Kada je o Kamiqu reč, on takođe dolazi s devet dostupnih opcija što se kolorita tiče, uključujući „feniks narandžastu“, uz dvotonski finiš s crnim A stubovima, oblogama retrovizora i krovom.

Kada je u pitanju enterijer, automobili opremljeni automatskom kontrolom klima uređaja imaju revidirani panel koji bi trebalo da je intuitivniji u poređenju s prethodnim rešenjem. Škoda takođe u igru stavlja više recikliranih materijala za tapacirung, patosnice i pod, dok su obnovljivi prirodni materijali kao što su konoplja i kenaf (sličan juti) iskorišćeni za panele vrata i „nebo“.

Monte Carlo perjanice dobijaju podesivo LED ambijentalno osvetljenje kao standardno, uz nekoliko sportskih detalja kao što su integrisani nasloni za glave prednjih sedišta, uz bolju lateralnu podršku. Ispod haube, u otpicaju su isključivo TSI evo2 motori, jer više nema TDI dizelaša. Da, Scala i Kamiq više neće biti dostupni s dizel pogonom, što i nije tako iznenađujuće budući da svi proizvođači automobila postepeno izbacuju „naftaše“ iz malih automobila zbog strože ekološke regulative u Evropskoj uniji.

Shodno tome, Škodin „duet“ će biti dostupan s 1.0 TSI trocilindrašem sa 95 ks, uparenim s petostepenim manuelnim menjačem, ili potentnijom varijantom od 115 ks, koja može doći u kombinaciji sa šestostepenim ručnim ili sedmostepenim DSG menjačem s dvostrukom spojnicom. Ko se bude odlučio za 1.5 TSI, takođe će moći da bira između M6 ili DSG7 transmisija. Veći motor takođe profitira na sistemu deaktivacije cilindara u cilju smanjenja potrošnje goriva, tako što gasi dva cilindra kada snaga nije neophodna.

Što se Scale tiče, Škoda je za potrebe ovog modela konstruisala robusno ogibljenje za nošenje s lošim putevima, koje podiže klirens za 15 milimetara. Oba modela mogu da se naruče sa sportskim oslanjanjem koje karoseriju hečbeka približava tlu za 15 a krosovera za 10 milimetara.

Vozila poseduju standardni ekran klastera instrumentacije od osam inča, koji se može unapediti u 10,25-inčnu jedinicu. Niže pozicionirani modeli poseduju displej info-zabavnog sistema od 8,25 inča s dva rotaciona birača, dok je veća 9,2-inčna jedinica takođe dostupna. Dva USB-C priključka od 15 W su standardna, dok se po želji može dodati još jedan postavljen u unutrašnji retrovizor za potrebe kamere.

S restilizacijom, Scala i Kamiq su dobili neizbežna Simply Clever rešenja pozajmljena od drugih modela, kao što su džepovi za pametne mobilne telefone na naslonima prednjih sedišta i uklonjiva kutija na „grbi“ centralnog tunela.

Što se bezbednosnog aspekta tiče, do devet vazdušnih jastuka je dostupno. Tu je i Crew Protect sistem koji automatski zatvara sve prozore i zateže pojaseve prednjih sedišta ako detektuje neizbežan sudar.

Škoda je ažurirala pakete opreme kroz ponudu Essence, Selection i Monte Carlo nivoa, komplementarnih s šest varijanti na planu dizajna, par paketa dodatne opreme i nekoliko individualnih opcija.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime