Naslovna INFO Škoda redefiniše iskustvo u dilerstvima lansiranjem ažuriranih CI elemenata

Škoda redefiniše iskustvo u dilerstvima lansiranjem ažuriranih CI elemenata

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto je pokrenula globalno predstavljanje svog novog korporativnog identiteta (CI) u svojoj širokoj mreži od preko 4000 prodajnih mesta.

Prvi izložbeni prostori s novim dizajnom su u Vijetnamu, a u Evropi, prvo preuređeno dilerstvo je u Estoniji. Pored Estonije, Beograd, glavni grad Srbije, otvorio je svoj prvi City Store u skladu sa novim korporativnim identitetom još u oktobru. U međuvremenu, najsavremeniji izložbeni prostor u Kuvajtu naglašava predanost kompanije Škoda Auto pružanju holističkog digitalnog korisničkog iskustva i naglašava stalnu strategiju internacionalizacije brenda.

„Naš novi identitet odražava naše putovanje prema viziji mobilnosti i digitalizacije u budućnosti, čineći ga opipljivom stvarnošću za naše kupce. Usred smo uvođenja našeg najznačajnijeg CI ažuriranja u poslednjih 30 godina, počevši od naših informacionih i komunikacionih materijala, a sada se proširuje na naše izložbene prostore širom sveta. Oni su ključni u povezivanju naših kupaca s brendom Škoda, pružajući iskustvo iz prve ruke onoga što Škoda predstavlja.“

Martin Jahn, član uprave Škoda Auto za prodaju i marketing

Vijetnam je domaćin prvog izložbenog prostora s novim brend identitetom

Kupci u Vijetnamu bili su prvi koji su videli novi korporativni dizajn Škoda Auta u izložbenom prostoru. Poklapajući se sa ulaskom brenda na tržište ove zemlje jugoistočne Azije 23. septembra, dilerstva su službeno otvorena u Hanoiju, Vinhu, Buôn Ma Thuộtu i Ho Chi Minh Cityju. U saradnji sa svojim lokalnim partnerom, TC grupom, Škoda Auto ima za cilj proširenje svoje prodajne mreže na 20 do 2025. godine i na 30 dilerstava do 2028. godine.

Novi dizajn brenda debituje u prvom evropskom dilerstvu u Estoniji

Češki proizvođač automobila takođe napreduje u predstavljanju svog novog CI-ja u evropskim salonima. Prvi koji je usvojio ovaj novi izgled je dilerstrvo Rohe Auto u Talinu, Estonija. Zatim će uslediti dodatni izložbeni prostori u Gosseliesu (opština u Charleroiu, Belgija), u Hamaru, Norveška, u Wroclawu, Poljska, i Pragu, Češka Republika.

Novootvoreni Škoda City Store u Srbiji

Nakon prvih modernizovanih dilerstava, prvi Škoda City Store s novim CI elementima otvorio je svoja vrata u oktobru u tržnom centru Galerija Beograd, u glavnom gradu Srbije. Osim izloženih Škoda modela, City Store poziva kupce da iskoriste prostor za rad, uživanje u kafi ili razgledanje Škoda Auto proizvoda, uključujući odeću i poklone. Novi koncept Škoda salona takođe se može videti u Sofiji (Bugarska), Briselu (Belgija), Valensiji (Španija) i Katanji (Italija), s planovima za još otvaranja u narednim godinama.

Inovativno iskustvo izložbenog prostora u Kuvajtu

Nedavno otvarenje jednog od najvećih Škoda salona u Kuvajtu naglašava predanost brenda jedinstvenom digitalnom korisničkom iskustvu. Uz novi CI, ovaj izložbeni prostor opremljen je nizom digitalnih karakteristika, uključujući videozid, touch screen sto i digitalne info stalke. Pored toga, ovaj razvoj naglašava predanost kompanije Škoda Auto širenju svoje prisutnosti na Bliskom istoku, u skladu sa svojom strategijom internacionalizacije.

Nastavak uvođenja novog identiteta brenda

Nakon ugradnje novog dizajna u svoje informacione i komunikacione materijale, Škoda Auto dosledno sprovodi ažuriranje u celoj svojoj liniji proizvoda. Enyaq L&K bio je prvi model s elementima novog brend identiteta, koji je naknadno predstavljen u ažuriranim modelima Scala i Kamiq, poslednjoj generaciji modela Kodiaq u oktobru, a od novembra u novom Superbu.

Novi CI spaja Škoda nasleđe i budućnost individualne mobilnosti

Ažurirani identitet brenda Škoda spaja bogatu tradiciju s vizijom mobilnosti u budućnosti. Njegov dvodimenzionalni logo odražava pomak prema digitalizovanijoj komunikaciji, dok upotreba Emerald i Electric zelene boje simboliše predanost ekologiji i održivosti. Ovi su aspekti takođe vidljivi u dizajnu svakog izložbenog prostora. Naime, novi su znakovi dizajnirani tako da budu kompatibilni s postojećim, čineći uvođenje novog CI-ja jednostavnijim i održivijim.

Izvor: Škoda Auto

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime