Naslovna ECO2 Škoda Epiq – priuštivi električni krosover

Škoda Epiq – priuštivi električni krosover

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Serijska verzija pristiže 2025. i koštaće 25.000 evra.

Škoda namerava da lansira šest električnih automobila do 2026., a najpriuštiviji dolazi s pretencioznim nazivom – „Epiq“.

S prodajom bi trebalo da startuje naredne godine, s početnom cenom od 25.000 dolara. Etiketiran kao „mali ali epski“, ovaj ulazni elektromobil češke marke biće među prvim modelima koji će usvojiti „Modern Solid“ dizajnerski jezik.

Budući da je dugačak 4,1 metar, neko bi mogao da pomisli da se radi o električnoj alternativi Kamiqa. Međutim, Epiq, koji pripada B segmentu, počivaće na namenskoj električnoj platformi, verovatno MEB Entry. Ovu arhitekturu je nemački koncern najavio kroz prošlogodišnji ID.2all koncept. Dok će VW ciljati na hečbek, Škoda se odlučila za krosover.

Mada je nešto kraći od Kamiqa, Epiq je znatno praktičniji. Prtljažnik zapremine 490 litara za više od 20 odsto je viši zahvaljujući spomenutoj platformi. Češka marka ostaje nema što se tiče ostalih tehničkih specifikacija, ali spominje će baterijski paket (za sada nepoznatog kapaciteta) obezbediti autonomiju od preko 400 kilometara, verovatno po WLTP-u.

MEB Entry platforma je namenjena elektromobilima s prednjim pogonom, za razliku od regularne MEB, na kojoj počivaju modeli sa zadnjim pogonom, poput Enyaqa. Skuplji i snažniji modeli na ovoj arhitekturi poseduju pogon na sve točkove i dodatak u vidu prednjeg elektromotora. Ostaje da se vidi da li će MEB Entry modeli takođe dobiti AWD varijante.

Modern Solid dizajnerski jezik će „pooštriti“ izgled budućih modela. Epiq ima plastične obloge oko lukova točkova i neobojene sekcije na zadnjem odbojniku. Takođe primećujemo krovne nosače, osvetljenu oznaku pozadi i tanka kućišta zadnjih signalnih grupa.

Priključak za punjenje je postavljen na prednjem krilu a ne na uobičajenom mestu iznad zadnjeg točka, kao u slučaju Enyaqa. Kontrastne narandžaste akcente pronalazimo kako na spoljašnjosti, tako i u kabinskom prostoru, uz neprekinutu svetlosnu traku koja se pruža preko široke maske. Generalno gledajući, Epiq izgleda kao pretproizvodni prototip, tako da verovatno neće proći kroz značajnije iznene do 2025. Škoda ga naziva dizajnerskom studijom, pre nego „konceptom“.

Pre nego što Epiq pristigne sledeće godine, veći kompaktni Elroq će biti oficijelno predstavljen kasnije u toku ove godine u isključivo električnom izdanju. Ovim modelima će se 2026. pridružiti Enyaq i Enyaq Coupe. Električni karavan u stilu Octavije takođe pristiže, uz veći SUV s tri reda sedišta, čija je prethodnica Vision 7S.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime