Naslovna INFO Škoda Octavia: prve skice restilizovanog modela

Škoda Octavia: prve skice restilizovanog modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto objavila je skice spoljašnjosti osveženog modela Octavia.

Četvrta moderna generacija nastavlja nasleđe kultnog modela brenda, koji je ostvario više od sedam miliona prodatih primeraka od svog lansiranja 1996. Ova poslednja iteracija predstavlja prefinjenu spoljašnjost s novim prednjim svetlima, redizajniranim branicima i ažuriranom Škoda rešetkom. Digitalna svetska premijera zakazana je za 14. februar.

„Revitalizacija i razvoj dizajnerskih karakteristika kultnih modela našeg brenda zahtevan je i inspirativan zadatak. Za najnovije ažuriranje modela Octavia, ponovo smo osmislili branike i Škoda rešetku. U isto vreme, izoštrili smo konture prednjih svetala, dajući našem najprodavanijem modelu još upečatljiviji i sportski izraženiji izgled. S ovim svežim izgledom i novim karakteristikama, kao što je druga generacija LED Matrix prednjih svetala, Octavia će nastaviti da osvaja svakodnevne istraživače u narednim godinama.“

Oliver Stefani, rukovodilac Škoda sektora za dizajn

Prefinjeni optički detalji

Sada u svojoj četvrtoj generaciji, Octavia bi trebalo da dobije svoju restilizovanu verziju četiri godine nakon početka proizvodnje. Model će i dalje biti dostupan kao hatchback i karavan. Osim toga, osvežena serija će biti dostupna i u Sportline i RS verzijama. Poboljšanja vozila uključuju napredna LED Matrix prednja svetla druge generacije s novim svetlosnim potpisom, dizajnirana za vrhunsko osvetljenje. Pored toga, sada sadrže Crystallinium, jedinstveni kristalni element koji daje prepoznatljivu plavu nijansu unutrašnjosti kućišta prednjih svetala, dodatno poboljšavajući estetiku vozila.

Priča o uspehu modela Octavia

Osvežena Octavia spremna je da nastavi uspeh modela: više od sedam miliona jedinica isporučeno je kupcima od prve moderne generacije lansirane 1996. Noseći titulu najpopularnijeg evropskog karavana od 2016. godine, Octavia je zaslužila brojne nagrade i priznanja međunarodne automobilske štampe, uključujući renomiranu nagradu Red Dot za izvanredan dizajn proizvoda 2020. – treću pobedu za seriju.

Izvor: Škoda Auto

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime