Naslovna INFO Stellantis počinje 2024. s ogromnim skokom

Stellantis počinje 2024. s ogromnim skokom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U prvom mesecu godine, Stellantis potvrđuje pozitivan trend prodaje koji je zabeležio rast tokom 2023.

U zoni EU29, Stellantis beleži u januaru povećanje obima (PC+CV) od 17,6% u odnosu na prethodnu godinu, što odgovara tržišnom učešću od 19,7%, odnosno predstavlja povećanje od 0,9 p.p. u poređenju sa pre godinu dana.

Nemačka se ističe sa izvanrednim porastom prodaje od 61%, kao i Velika Britanija sa rastom od preko 27%. U Francuskoj, koristeći uspeh nacionalne kampanje za promociju socijalnog lizinga, Stellantis je lider na tržištu i beleži rast od 19%, tako udvostručujući tržište. U Italiji, Stellantis je porastao za 14,1% (PC+CV) u poređenju sa prošlom godinom i time potvrdio svoju ulogu tržišnog lidera: šest njegovih modela se plasiralo među prvih deset, uključujući bezvremenski FIAT Panda na prvom mestu. Značajan rast prodaje beleži se i u Holandiji i Portugalu – gde je Stellantis tržišni lider – i u drugim evropskim zemljama u kojima upravlja zajedno sa uvoznicima kao što su Švajcarska, Švedska, Češka Republika, a Irska i Norveška završavaju januar sa zapaženih +57,7%, tj. +103,5%.

Poslovna jedinica Stellantis Pro One Commercial Vehicles, koja nudi širok spektar raznovrsnih profesionalnih vozila za sve vrste energije, raste brže od ukupnog tržišta u januaru i konsoliduje tržišni udeo od 31,1%, sa +20,6% obima i +1,8 p.p. udeo u odnosu na prethodnu godinu.

„Rast Stellantisa na svim ključnim tržištima u januaru odraz je naše kolektivne posvećenosti inovaciji i zadovoljstvu kupaca”, rekao je Uwe Hochgeschurtz, glavni izvršni direktor kompanije Stellantis za region proširene Evrope. „Ovaj učinak, kako u obimu, tako i u tržišnom udelu u svim pogonima i segmentima, ponovo potvrđuje našu poziciju pretendenta bez premca na mesto broj 1 u Evropi. Šaljemo iskrene čestitke našim zaposlenima i partnerima za sjajan početak godine. Nastavimo smelo da napredujemo, isporučujući vrednost i prevazilazeći očekivanja na svakom koraku.“

Na tržištu BEV (PC+CV), Stellantis brzo raste, sa povećanjem od 20% u odnosu na prethodnu godinu, zauzimajući 13,7% tržišnog udela u Evropi i vodeći u različitim BEV segmentima, pokazujući pozitivan napredak u poređenju sa četvrtim kvartalom 2023. Obim i tržišni udeo BEV-a se stalno povećavaju sa dvocifrenim rastom u skoro svim zemljama, što je Stellantisu donelo mesto na podijumu na nekoliko velikih evropskih tržišta. U januaru, poslovanje u oblasti komercijalnih vozila Stellantisa u Evropi beleži 29% tržišnog udela u BEV segmentu, skoro 2 p,p. više u odnosu na decembar 2023.

Brendovi su takođe otpočeli 2024. godinu dobrim tempom, pri čemu su Citroen i Peugeot zabeležili rast od 23%, tj. 23,7%, Alfa Romeo +14,6%, Jeep +21,4%, Lancia +9,3%, Opel/Vauxhall +35,9%, a Fiat, Opel/Vauxhall i Peugeot takođe su zabeležili rast u BEV segmentu (PC+CV).

Sa uvođenjem nekoliko novih modela u 2024. godini, Stellantis planira da udvostruči ponudu potpuno električnih modela u Evropi do kraja godine. U sklopu svog strateškog plana  Dare Forward 2030 kompanija ostaje posvećena inovacijama, održivosti i pružanju vrednosti svojim zainteresovanim stranama.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime