Naslovna INFO Unapređeni Lexus ES spreman za evropske kupce

Unapređeni Lexus ES spreman za evropske kupce

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lexus je ažurirao enterijer  i tehnologiju ES-a za evropsko tržište, održavajući svoju limuzinu za 2023. svežom i poželjnom.

Poboljšanja  imaju za cilj da na viši nivo podignu kompletno iskustvo i doživljaj unutar automobila.

Lexus ES za 2023. dobija unapređeni multimedijalni sistem s bržim odzivom, intuitivnijom funkcionalnošću i pristupom većem broju funkcija. Tu je i navigacija bazirana na „oblaku“, poboljšano prepoznavanje glasovnih komandi i bežična Apple CarPlay funkcija. Nažalost, korisnici Android telefona će morati na sistem da se povežu putem „žice“.

U međuvremenu, spomenuti navigacioni sistem ima za cilj da obezbedi informacije iz saobraćaja u realnom vremenu, što uključuje lokalne cene goriva i parking. Na „Hey Lexus“, integrisani asistent odgovara na glasovne komande, uključujući i neformalne komentare poput „hladno mi je“ (I’m cold).

Lexus je takođe unapredio modul koji služi za komunikaciju podataka, tako da je ES sada povezan na internet. Ova funkcija omogućuje korišćenje e-Care, daljinskog dijagnostičkog servisa, kao i upotrebu Lexus Link aplikacije, uz pomoć koje se takođe daljinskim putem mogu zaključati ili otključati vrata, aktivirati sva četiri žmigavca i postaviti klima uređaj na željenu temperaturu.

Lexus ES za 2023. takođe je dobio revidiranu centralnu konzolu. Prošli su dani kada je tu bila prisutna platforma osetljiva na dodir, koja je sada zamenjena parom držača za čaše. Prostor za bežično punjenje telefona je takođe van boksa konzole, dok su dostupni USB-A i USB-C priključci. Opciono se može naručiti Ammonite Sand kolor šema enterijera.

U međuvremenu, novi ES F Sport Design nivo opreme je dostupan za evropske kupce, a karakterišu ga naplaci od 19 cola, 10 opcija boje karoserije, 4 opcije enterijera i F Sport Design oznake blizu lukova točkova.

Proizvodnja Lexusa ES za 2023. će započeti u avgustu.

Auto Moto Show

Izvor: Lexus

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime