Naslovna INFO Ilon Mask tvrdi da će novi Roadster do “stotke” ubrzavati za jednu...

Ilon Mask tvrdi da će novi Roadster do “stotke” ubrzavati za jednu sekundu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Premijera će biti obavljena ove godine, s tim što će prve isporuke startovati 2025.

Setimo se 16. novembra 2017. Upravo tog datuma je Tesla skinuo veo s prototipa druge generacije Roadstera.

Ukoliko dešavanja premotamo do dana današnjeg, uvidećemo da električni supersportista još uvek nije ugledao svetlost dana. Međutim, čekanju dolazi kraj, ako je verovati Teslinom „mogulu“, Ilonu Masku. Kontroverzni južnoafričko-američki biznismen je na svojoj „X“ društvenoj mreži lansirao informacije o dolasku performantnog elektromobila.

Ako neko od vodećih ličnosti u automobilskom biznisu zna kako da podgreje atmosferu oko nekog proizvoda, onda je to Mask. U svom stilu, imao je provokativne izjave u vezi s novim Roadsterom poput „nikada neće biti automobila kao što je ovaj, ako ga uopšte možete nazvati automobilom“. Međutim, ono što je još intrigantnije je izjava da će do 100 km/h ubrzati za jednu sekundu.

Šef Tesle je spomenuo da je dizajn finalizovan, te da ćemo serijski model videti uživo krajem godine. Cilje je da prve isporuke kupcima započnu tokom 2025., ali znajući modus operandi teksaške kompanije, prvo ćemo skočiti pa onda reći „hop“.

Uzimajući u obzir da je prošlo oko šest i po godina otkada je Roadster predstavljen, vreme je da se podsetimo tehničkih specifikacija koje je obećao Tesla. Prvobitno, tvrdnja je bila da do 60 milja na čas (96 km/h) ubrzava za 1,9 sekundi a do 100 milja na čas (160 km/h) za 4,2 sekunde, uz pokrivanje četvrt milje za 8,8 sekundi. Ova mašina s pogonom na sve točkove (s četiri sedišta) trebalo bi da može da pojuri do 400 km/h i pređe uz pomoć jednog punjenja 1.000 kilometara.

Budući Tesla Roadster bi takođe trebalo da poseduje uklonjivi stakleni krov, koji može da se sklopi u prtljažnik kada nije u upotrebi. U starom „tvitu“ iz juna 2018., Mask je spominjao SpaceX opciju u vidu „10 malih raketnih potisnika, neprimetno aranžiranih oko automoibla. Dotični raketni motori dramatično poboljšavaju ubrzavanje, maksimalnu brzinu, kočenje i prolaske krivina. Možda čak obezbede Tesli da može da leti“. Maja 2021., Mask je tvrdio da će automobil moći do 96 km/h da ubrza za 1,1 sekundu. Međutim, kao da to nije bilo dovoljno „suludo“, sada tvrdi da će ta radnja biti obavljena ispod jedne sekunde!?

Kao i obično, Maskova obećanja, „tvitove“ poput navedenih, uvek treba uzimati s dozom rezerve. Kada budemo sve videli na delu, onda ćemo i poverovati. Čak i prvobitne tehničke specifikacije iz novembra 2017. su više nego „sumanute“. U međuvremenu, Tesla nastavlja s primanjem rezervacija uz uplatu 50.000 dolara. Ukoliko se stvari u međuvremenu nisu promenile, Roadster će koštati od 200.000 do 250.000 dolara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

1 komentar

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime