Naslovna INFO Evropski proizvođači automobila se neće protiviti zabrani motora SUS 2035.

Evropski proizvođači automobila se neće protiviti zabrani motora SUS 2035.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Evropski proizvođači automobila neće osporavati odluku Evropske unije da efektivno zabrani vozila na fosilna goriva od 2035., bez obzira ko ove godine pobedi na evropskim parlamentarnim izborima, rekao je šef industrijske grupe ACEA.

Govoreći na konferenciji za medije na Salonu automobila u Ženevi u ponedeljak, Luka de Meo, predsednik Asocijacije evropskih proizvođača automobila, rekao je da je odgovornost automobilske industrije kao poslovnog lidera da ne osporava regulativu.

„Ne osporavamo 2035. godinu“, rekao je de Meo, koji je ujedno i generalni direktor Renaulta. „Sada moramo da pređemo na to.“

Zabrana automobila na fosilna goriva 2035. „potencijalno je izvodljiva, ali moraju biti stvoreni pravi uslovi“, dodao je on.

De Meo je rekao da je industrija već uložila milijarde u elektrifikaciju, i da bi sve to bilo uzaludno ako se odustane od povlačenja motora s unutrašnjim sagorevanjem. „Ne postoji način da se industrija vrati na početak. To je loše za životnu sredinu“, rekao je on.

Usporavanje potražnje za električnim vozilima povećalo je pritisak na evropsku automobilsku industriju u vezi sa smanjivanjem troškova i razvijanjem pristupačnijih modela, budući da novi kineski rivali pristižu s jeftinijim vozilima.

Proizvođači automobila su više puta tvrdili da je potrebno više državnih subvencija i sveprisutnija infrastruktura za punjenje, kako bi se podstakla potražnja za električnim vozilima, odnosno njihovo masovno usvajanje.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime