Naslovna INFO Nove Mazde CX-30 i MX-30 osvojile Red Dot nagradu za dizajn...

Nove Mazde CX-30 i MX-30 osvojile Red Dot nagradu za dizajn 2020

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: bz Mazda

• Dalja evolucija Kodo dizajna osvojila je dvostruko priznanje u godišnjem takmičenju za dizajn proizvoda
• Mazde CX-30 i MX-30 su osvojile nagradu ‘Red Dot: Product Design 2020’
• Osma i deveta Red Dot nagrada u nizu za Mazdine Kodo modele

Leverkuzen, 31.03.2020. Nove Mazde CX-30 i MX-30 su prepoznate i nagrađene na takmičenju ‘Red Dot: Product Design 2020’. Kompaktni SUV CX-30 i prvi Mazdin potpuno električni automobil MX-30 pridružuju se sve većoj listi nagrađenih Mazdinih modela dizajniranih u skladu sa filozofijom ‘Kodo: Duša pokreta’.

Nova Mazda CX-30 je drugi Mazdin model oblikovan evoluiranim Kodo dizajnom – jedinstvenim dizajnom čiji se koreni nalaze u tradicionalnoj japanskoj estetici. Oblikovanje svakog elementa prema principu ‘manje je više’ rezultiralo je čistim, prelepim površinama na CX-30 i donelo je potpuno originalan izgled u segment kompaktnih SUV crossovera.

“Japanski majstori su uvek cenili jednostavnost i čistoću oblika”, kaže Jo Stenuit, Mazdin evropski direktor dizajna. “Takav pristup je nadahnuo naše dizajnere da uklone suvišne elemente i stvore nešto dinamično, a opet elegantno, suzdržanog izgleda, ali životno. Ovako mi doživljavamo japansku estetiku – senzibilitet koji stvara automobile koji vam pokreću emocije”.

Visokokvalitetna unutrašnjost Mazde CX-30, osmišljena sa čovekom u središtu, kombinuje ergonomsku savršenost i najsavremeniju tehnologiju. Najnovija dostignuća u Mazdinoj Skyactiv arhitekturi vozila koriste ljudima urođenu sposobnost održavanja ravnoteže kako bi se postigla prirodnija i intuitivnija kontrola vozila. Paleta pogonskih sklopova takođe sadrži i Skyactiv-X – Mazdin revolucionarni benzinski motor koji pruža efikasnost dizel motora .

Iako zadržava prelepe, ručno izrađene oblike Kodo dizajna, stil Mazde MX-30 predstavlja istraživanje modernije estetike koja se usredsređuje na futurističke vrednosti i novi stil života koji polako nastaje.

“Ovaj novi pristup rezultirao je originalnim dizajnom koji utelotvoruje proširenje izražajnog Kodo dizajna”, objašnjava glavni dizajner Mazde MX-30 Youichi Matsuda. “Spoljašnji deo je beskompromisno jednostavan kako bi naglasio lepotu čvrste mase, a dizajn kabine – sa uokvirenim krovom i freestyle vratima – utelotvoruje utisak lakoće dok proaktivno uključuje održivost kao jedan od elemenata za materijale u unutrašnjosti. Kako započinjemo period velikih promena, želimo da Mazda MX-30 pokaže ljudima da naši automobili i dalje mogu da pružaju užitak vožnje.”

e-Skyactiv, Mazdina nova tehnologija električnog pogona, sadrži litijum-jonsku bateriju kapaciteta 35,5kWh koja Mazdi MX-30 omogućuje domet od oko 200 km, što znatno premašuje prosečnu dnevnu vožnju evropskih vozača od 48 km. Nova Skyactiv arhitektura električnog vozila i i-Activsense sigurnosne tehnologije osmišljeni su tako da se savršeno dopunjuju sa uglađenom i tihom vožnjom električne Mazde MX-30.

Ovo su redom osma i deveta Red Dot nagrada za Mazdine Kodo modele nakon nagrada za novu Mazdu3 2019., MX-5 RF 2017., MX-5, CX-3 i Mazdu2 (jesen 2015.) i prethodne generacije Mazde3 2014. i Mazde6 2013. godine.

“Dobitnici Red Dot nagrade su dokazali da su stvorili odlične proizvode koji zaista zaslužuju nagradu”, rekao je profesor Dr. Peter Zec, osnivač i CEO Red Dot-a. “Proizvodi su osvojili žiri ne samo svojom estetikom, već i svojom funkcionalnošću. Dobitnici nagrada postavljaju nove standarde u svojim industrijama.”

Pokrenuto 1955. godine, Red Dot jedno je od najvećih svetskih takmičenja u dizajnu. Pobednici u dizajnu proizvoda, ove godine odabrani među 48 kategorija, uključujući automobile i motocikle, stiču pravo na korišćenje Red Dot simbola, međunarodnog pečata savršenosti.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime